SEES ja Finnair aloittavat yhteistyön –Tuoksupolku maasta ilmaan

Lehdistötiedote 12.9.2023

Suomalainen luonnonkosmetiikkatuotteisiin erikoistunut SEES on luonut Finnairille tuoksukokonaisuuden, jonka ytimessä on tuoksumuiston luominen ja tuoksujen hyvää tekevät vaikutukset. SEESin tuotteet luovat tuoksuelämystä Finnairin laajarunkokoneiden business-luokassa ja Finnairin loungeissa Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Kesäkuusta lähtien SEESin luoman tarkkaan harkitun tuoksumaailman on voinut kokea Finnairin loungeissa Helsinki-Vantaan lentokentällä. WC-tiloissa tuoksupolun aloittavat käsisaippua ja kosteusvoide, suihku- ja saunatiloissa tuoksumaailmaa täydentävät hygienia- ja hiustenhoitotuotteet. Samaa harkittua tunnelmaa jatkavat laajarunkokoneiden WC-tiloihin tuodut hygieniatuotteet.

”Tavoitteenamme oli luoda yhtenäinen tuoksumaailma, joka häivähdyksenä liikkuu sulavasti lounge-tiloista lentokoneisiin luoden yhtenäisen tuoksumaailman”, kertoo SEES Companyn perustaja ja toimitusjohtaja Elisa Koivumaa

SEESin tuotteiden perusteena on eteeristen öljyjen yhdistäminen puhtaisiin ja täysin biohajoaviin raaka-aineisiin. Tuotevalikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikan lisäksi vähäkemikaalisia kodinsiivoustuotteita ja puhtaita eteerisiä öljyjä ja huonetuoksuja. 

”SEESin tuotteet ovat moderneja, ja tarkkaan harkittuja. Yhteistyö suomalaisen, luonnonkosmetiikkatuotteisiin erikoistuneen yrityksen kanssa oli meille luonnollinen valinta”, sanoo Kristos Mavrostomos Finnairin asiakaskokemustiimistä. 

finnair sees collaboration

Yhteisenä tavoitteena tuoksumuistojen luominen ja korkea kotimaisuusaste

Ihminen reagoi tuoksuihin alitajuisesti. Hajuaisti lähettää tuoksujen perusteella signaaleja siihen osaan aivoja, jossa syntyy muistot ja tunteet. Tämän takia tuoksuihin liittyy vahvoja muistoja. 

”Harva suomalaisyritys hyödyntää aitoja tuoksuja brändikokemuksensa syventämisessä. On upeaa, että Finnair on ottanut askeleen kohti harkittua tuoksupolun rakentamista. Tuoksujen kuuluu olla aina taka-alalla, mutta niiden tarkoitus on tässä yhteistyössä rentouttaa ja rauhoittaa mieltä. Aidot eteeriset öljyt tekevät esimerkiksi käsienpesuhetkistä astetta ylevämpää, ja luonnonmukaiset raaka-aineet ovat parempia myös ympäristölle”, summaa Koivumaa.

SEESin tuotteet valmistetaan Suomessa. Tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin uusiutuvista luonnonvaroista, ne ovat vegaanisia ja pullot ovat kierrätysmuovia. Pakkausten visuaalinen ilme on skandinaavisen yksinkertainen.

SEES Finnair collaboration

Lisätietoja:


Elisa Koivumaa, toimitusjohtaja, SEES Company, +358 40 5755550, elisa@seescompany.fi

Finnair media desk, 358 9 818 4020, comms(a)finnair.com 

sees finnair lounge hand wash

Lue myös nämä: