Hotelleille

SEESin ydinosaamista on tuoksumaailmojen luominen ja aitojen tuoksujen yhdistäminen ekologisiin ja vähäkemikaalisiin tuotteisiin. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa parhaista mahdollisista raaka-aineista suomalaista työtä ja designia kunnioittaen. Tuotteet ovat 100 % biohajoavia.

SEESin hotellituotesarja syntyi halusta luoda kotimainen tuoteperhe, joka puhuttelee kaikkia aisteja ja yllättää vaativankin asiakkaan. Esteetiikka, puhtaat ja ekologiset raaka-aineet, tuoksuyhdistelmät ja eettisyys ovat SEESiä määrittäviä tekijöitä.

Tuoksumme syntyvät puhtaista ja luonnollisista eteerisistä öljyistä. Tuotteisiin valitut tuoksuyhdistelmät ovat pitkän tuotekehittelyn tulos ja jokainen yhdistelmä vaikuttaa mieleen eri tavoin – virkistäen, vahvistaen tai rentouttaen mieltä.

Hotellien huonekäyttöön soveltuvat shampoo, hoitoaine, suihkusaippua ja käsisaippua ovat täytettäviä pakkauksia, joihin myymme myös pumpuilla toimivia helppokäyttöisiä täyttökanistereja.

Tutustu hotelleille kehitettyyn tuotesarjaan täällä.

Hotellisarjan tuotevalikoimaan kuuluvat biohajoava shampoo, hoitoaine, suihkusaippua ja käsisaippua. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.