Toimitustavat ja -ehdot

Yleistä verkkokaupasta

Nämä ehdot ovat voimassa 1.1.2020 alkaen. Verkkokaupan tuotteita myy osakeyhtiö Ebisu Oy (y-tunnus 2999037-8). Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille kaikkiin maihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.seescompany.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu osoitteesta asiakaspalvelu@seescompany.fi.

Toimitus- ja pakkauskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 70 euron ostoksille Suomessa.

EU-maihin tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 150 € tilauksille. Alle 150 € tilauksista veloitamme maakohtaisen kiinteän hinnan normaalitoimituksesta, joka lasketaan kassalla. Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää toimituksessa.

Iso-Britanniassa minimitilaus on 180€. Toimitusaika on 3-5 arkipäivää.

Muualla maailmassa veloitamme maakohtaisen kiinteän hinnan tavallisista toimituksista, mikä lasketaan kassalla. Toimitusaika on 7–10 arkipäivää.

Maakohtaiset toimitushinnat:

Suomi / alle 70€ tilaukset:
Normaali toimitus 7,90€, kotiinkuljetus 13,90€

EU-maat / alle 150€ tilaukset:
Normaali toimitus 14,90€

Iso-Britannia (minimitilaus 180€)
Normaali toimitus 39,90€

Muu maailma
Normaali toimitus 39,90€

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Vaihto- ja palautusehdot

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä ensin meihin: asiakaspalvelu@seescompany.fi. Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautusosoite: Ebisu Oy, Kulosaaren puistotie 44 G, 00570 Helsinki

Pääsääntöisesti emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat tilille välittömästi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli kyseessä on vioittumaton tuote, veloitamme palautuksen postikulut.

Ongelmatilanteet kuljetuksissa sekä viallisten pakkausten osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@seescompany.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Sees Company käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti

Sees Company sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää maksutavoistamme.