Tekstiilisuihke neutraloi epämiellyttävät hajut

SEES tekstiilisuihke poistaa pahat hajut. Paha haju pois kengistä, pyyhkeistä ja vaatteista etikalla.

Tekisikö mieli puhdistaa eläintalouden auton takakontti, mökin ummehtunut sohva tai ryijy, joogamatto tai puvuntakin kainalot? SEES tekstiilisuihke on pitkän tuotekehittelyn tulos, luonnollinen ja biohajoava vastaus vaikeasti pestävien tekstiilien raikastamiseen ja epämiellyttävien hajujen neutralointiin. SEES tekstiilisuihkeet ovat luomulaatuisia, väkiviinaetikkapohjaisia ja ne ovat tuoksutettu vain 100 % aidoilla eteerisillä öljyillä.

Tuoksuvaihtoehtoja on kaksi:

No 1. bergamotti & sitruuna

No. 2 appelsiini & piparminttu

 

Bergamotti ja sitruuna tekstiilisuihke Sees

URHEILUVARUSTEIDEN PUHDISTAJA

Jokainen meistä tietää, miltä vaikkapa jääkiekkovarusteet haisevat. Hiki pinttyy varusteisiin, joita on mahdoton pestä pesukoneessa. Samoin käy monille muille urheiluvarusteille, kuten joogamatolle, kengänpohjallisille tai lenkkareille. Vaate haisee pesun jälkeen ummehtuneelle ja tunkkaiselle, jopa homeelle. Vaikka voisitkin pestä ne pesukoneessa, pinttynyttä hajua on vaikeaa saada pois. Vesi ja pyykinpesuaine eivät aina toimi, varsinkaan jos kysessä on keinotekoinen materiaali. Treenipaidan kainalot haisevat, vaikka se on juuri tullut pyykistä.

Väkiviinaetikan salaisuus pilee kemiassa. Etikka neutraloi tekstiilistä hajut, eikä peitä niitä alleen. Tekstiilin kuituihin pinttyneet hajut neutraloituvat. Paitsi että väkiviinaetikka poistaa pahat hajut, se tekee teksiilille saman, mitä mankeli: se sulkee neutraloinnin jälkeen tekstiilin kuidut, jolloin lian on vaikeampi tarttua siihen. SEES tekstiilisuihkeen etikka poistaa pahan hajun ja jäljelle jää vain eteeristen öljyjen raikas tuoksu.

 

TEKSTIILISUIHKE KODINPUHDISTUKSESSA: SAUNANOVESTA JA SUIHKUSEINÄSTÄ POIS KALKKITAHRAT JA PUUPINNOILTA MUSTELÄISKÄT

 

SEES tekstiilisuihkeet sopivat erinomaisesti myös kodin monille muillekin pinnoille. Suihkuta tekstiilisuihketta keittiöpyyhkeen kulmaan ja hankaa kevyesti puupinnoilta esimerkiksi kuulakärkikynästä tulleet tahrat. Voit suihkuttaa tekstiilisuihketta myös suoraan viemäriin, antaa vaikuttaa ja huuhdella vedellä. Suihkuverhon saat myös puhtaaksi suihkuttamalla tekstiilisuihketta suoraan verholle ja antamalla sen vaikuttaa noin tunnin ajan. Pese verho sen jälkeen koneessa tai käsin kevyesti. Voit jättää kevyen suihkauskerroksen vielä lopuksi verhoon, se estää homeen muodostumista suihkuverhoon.

Tekstiilisuihke sopii happamuutensa ansiosta myös kylpyhuoneen kalkki- ja saippuasaostumien puhdistuksen. Jos saunan lasiovessa tai suihkuseinässä on kalkkipisaroita, suihkuta tekstiilisuihketta lasipinnalle, pyyhi pehmeällä pesusienellä ja huuhtele huolellisesti. Älä hankaa, jotta et naarmuta lasia.

Tekstiilisuihke sopii erinomaisesti kodin koville pinnoille yleispuhdistusaineeksi. Väkiviinapohjainen tekstiilisuihke ei kuitenkaan happamuutensa vuoksi sovi alumiinille, emalialtaille, kalkkikivelle, marmorille ja polyakrylaatille. Kokeile tekstiilisuihkeen sopivuutta aina ensin pienellä määrällä huomaamattomaan kohtaan niin tekstiilien kuin kaikkien muidenkin materiaalien kohdalla. Lue lisää vinkkejä etikan käyttöön Rajamäen sivuilta.

KOTIMAISTA, BIOHAJOAVAA JA HELPPOA

Kaikki SEES Companyn tekstiilisuihkeet on valmistettu käsin Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Tekstiilisuihkeiden pohjana on luomulaatuinen väkiviinaetikka, johon on pitkän tuotekehittelyn tuloksena yhdistetty optimaalinen määrä ja yhdistelmä eri eteerisiä öljyjä. Eteeriset öljyt raikastavat ja piristävät mieltä kotipuhteiden lomassa. Etikan tuoksu haihtuu kuivuessaan ja mieto eteeristen öljyjen tuoksumaailma valtaa kodin. SEES – Sovussa arjen kanssa.