Yhteistyöt

sees saippua cafe savoy handsoap

Café Savoy

Syksyllä 2022 avattu Café Savoy valitsi SEESin tuotteet vieraidensa käyttöön. “Ylellisyys tarkoittaa meille ennen kaikkea välittämistä ja huolenpitoa. Punnitsemme kaikkia raaka-aineita hankkiessamme niiden tuotanto-oloja, laatua ja kestävyyttä. SEESin biohajoavat saippuat ja niiden uudelleentäytettävät pullot vähentävät vuositasolla ympäristökuormaa merkittävästi verrattuna muihin harkitsemiimme vaihtoehtoihin. Laadukkaan suomalaisen muotoilun ja tuotannon tukeminen on meille sydämen asia ja keskeinen osa Savoyn 85-vuotista historiaa.” Helena Puolakka, Chef Patron, Savoy

SEES Metsä/Skogen Ikimetsä tuoteperhe

SEES Metsä/Skogen

SEESin ja Metsä/Skogenin yhteinen Ikimetsä-tuotesarja on saanut inspiraationsa suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja voimaannuttavasta vaikutuksesta. Tuotteet edistävät kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia luontoyhteyden kautta. Tuotesarja sisältää Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta, jonka avulla voidaan vahvistaa immuunijärjestelmää ja tasapainottaa ihon mikrobiomia. Rikas ja monimuotoinen luontoympäristö ihmisen iholla ohjaa immuunijärjestelmän toimintaa oikeaan suuntaan ja vahvistaa sitä.

Kyrö SEES soijavahakynttilä soy wax candle gin tonic rosmariini katajanmarja

KYRÖ x SEES

Intohimo puhtaisiin raaka-aineisiin ja hienostuneisiin tuoksuyhdistelmiin johti yhteistyöhön, jonka seurauksena loimme puhtaasti palavan luonnollisen soijavahakynttilän. Kynttilässä tuoksuvat aidot rosmariinin ja katajanmarjan eteeriset öljyt. SEESin ja Kyrön yhteinen tuoksukyntillä saapui joulumarkkinalle 2022.

SEES hotelli tuotteet shampoo hoitoaine suihkusaippua käsisaippua

Hotel Kakola

Hotelli Kakolan toiminnassa on alusta asti panostettu vastuullisiin valintoihin sekä yhteistyöhön kotimaisten yrittäjien kanssa. Asiakkaita hellitään aromaterapian kautta nyt SEESin tuotteilla suihkussa ja kylpyhuoneissa. Kotimaisuus, ympäristöystävällisyys ja kaunis design olivat painavimmat syyt yhteistyön syntymiselle.