SEES mukana MUJI Marketissa 14.-15.8.20

Tulevana viikonloppuna järjestettävä MUJI Community Market -tapahtuma tarjoaa paikallisille tuottajille, taiteilijoille ja käsityöläisille mahdollisuuden esitellä ja myydä tuotteitaan MUJI Kamppi -myymälän asiakkaille. SEES on yksi kolmesta kotimaisesta yrityksestä, joka on mukana ensimmäistä kertaa järjestettävässä MUJI Marketissa.

Kokosimme myyntiin tarjouspaketteja tuotteistamme ja luvassa muutakin markkinahumua- ja hulinaa! Kaikkia tuotteita on mahdollista myös tuoksutella ja testata paikan päällä, mikä verkkokaupan kautta ostaessa ei onnistu. Myyntikärryssämme on pyykkietikoita, tekstiilisuihkeita, ihoöljyjä ja eteerisiä öljyjä. Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia, tuoksutettu vain aidoilla eteerisillä öljyillä, eivätkä ne sisällä mitään kemikaaleja, keinotekoisia ainesosia tai luontoa kuormittavia yhdisteitä.

Tule juttelemaan ja nappaamaan parhaat tarjoukset perjantaina tai lauantaina klo 11-18 välillä. Kuulemme mieluusti myös asiakkaidemme ajatuksia tuoksuista, tuotetoiveista ja fiiliksistä. Järjestämme marketissa myös arvontoja ja polkaisemme käyntiin uutiskirje-palvelumme, jonka kautta lähetämme jatkossa tilaajille tietoa ja tarjouksia tuotteistamme. MUJIssa on myös kesä-alen loppukiri meneillään, joten sieltä sopii poimia parhaat tuotteet alkavaan syksyyn.

Ajatus MUJI Market -tapahtumalle on lähtenyt MUJIn halusta olla vuorovaikutuksessa paikallisen yhteisön kanssa, ja yhdistää yhteisön, ihmiset ja tuotteet toistensa kanssa. Tämä sopii tietysti hyvin myös SEESin ideologiaan – haluun tarjota asiakkaille parasta mahdollista laatua, kotimaista, lähellä tuotettua ja eettistä.

Tervetuloa

Löydät SEES Companyn myynti-kärryn MUJIsta, Kauppakeskus Kampin 4. kerroksesta 14.-15.8.20 perjantaina ja lauantaina klo 11-18. Mukana myös LIQ ja Evolum.

Mikä MUJI?

MUJI on perustettu Japanissa vuonna 1980. Kaiken perustana on tuotantoprosessin järkeistäminen niin,että tuotteet ovat yksinkertaisia ja edullisia, mutta silti hyvälaatuisia. Tuotantoprosessia käytiin läpi erityisesti materiaalin valinnassa, tuotantomenetelmiä kyseenalaistamalla ja pakkausten yksinkertaistamisessa. Esimerkiksi paperin valkaisu lopetettiin. MUJI alkoi heti alusta käyttää tätä valkaisematonta vaalean beigeä paperia pakkauksissa ja tuotteiden etiketeissä. Lopputuloksena tuotevalikoima oli puhdas ja raikkaan tuntuinen, ja MUJIn pelkistetyt tuotteet erottuivat markkinoilta saaden
kiitosta sekä kotimaassa Japanista että koko maailmassa.

Kuluttaja usein ajattelee “minun on saatava tämä”. MUJI ajattelee mieluummin “tämä on tarpeeksi hyvä” tai “tämä toimii”. MUJI haluaa järkevillä ja toimivilla tuotteilla vastata kriittisenkin kuluttajan vaatimuksiin. MUJIn tuotteet eivät varsinaisesti ole minimalistitia, vaan antavat ikään kuin hyvän perustan elämään ja toimivampaan arkeen.

Mikä SEES?

SEES Company on uusi suomalainen luonnonkosmetiikkaan ja kodinpuhdistusaineisiin erikoistunut yritys. SEES pyykkietikat, ihoöljyt, tekstiilisuihkeet ja eteeriset öljyt raikastavat kodin ja ylevöittävät arkea. Tuoteperheessä korostuvat pohjoismainen estetiikka, puhtaat ja ekologiset raaka-aineet, pitkään hiotut tuoksuyhdistelmät ja tuotantoprosessin eettisyys. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia, eivätkä ne sisällä keinotekoisia ainesosia. Tuotteita yhdistää tuoksumaailma, joka perustuu puhtaisiin ja luonnollisiin eteerisiin öljyihin. SEES tekee kanssasi arjen hetkistä erityisiä ja kauniita: sellaisia, jotka luovat mielekkäitä arkimuistoja vuosiksi eteenpäin.

NÄHDÄÄN MUJISSA!

Lue myös nämä: