Tilaus- ja toimitusehdot (hotelleille ja yrityksille)

Tilaus- ja toimitusehdot koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia.

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään laskulle. Pidätämme oikeuden toimitusmaksujen hinnanmuutoksiin.

Toimitus

Tuotteiden toimitusaika on 4-6 viikkoa suurissa tilauksissa. Pienet tilaukset käsittelemme heti varastotilanteemme mukaan ja arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää tilauksen saapumisesta. Tuotteet lähetetään asiakkaalle pääsääntöisesti Postin tai Matkahuollon välityksellä ja toimitetaan perille asti.

Maksaminen

Maksuehtomme on 14 päivää netto. Lähetämme laskun e-laskuna, mikäli asiakas on toimittanut e-laskutiedot asiakaspalveluumme. Muissa tapauksissa toimitamme laskun sähköpostitse.

Tuotetakuu ja palautusoikeus

SEESin tuotteilla on täysi tuotetakuu. Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin vastaaviin tuotteisiin. Reklamaatio ja palautus on tehtävä 14 päivän sisällä toimituspäivästä. Palautetusta tuotteesta hyvitetään ainoastaan tuotteen hinta, ei toimituskuluja. Emme korvaa asiakkaan huolimattomuudesta johtuvia tuotevirheitä. Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen asiakkaan vastuulla on tarkistaa, että tuote on virheetön sekä huolehtia siitä, että tuotteita käytetään ja säilytetään asianmukaisesti tuotteiden ominaisuudet ja pakkausmuoto huomioiden. Tuotepalautuksista tulee aina sopia etukäteen asiakaspalvelumme kanssa.

Omistusoikeus

Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy asiakkaalle, kun tuotteet on kokonaan maksettu.

Hotellituotteiden tilaaminen

SEESin hotellituotteita voi tilata sähköpostitse: elisa@seescompany.fi. Toimitamme tarjouksen sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jokaiselle tuotteelle on määritelty myyntierä, jota pienempää määrää ei voi ostaa. Tilaus käsitellään tilauksen saapumishetkellä olevan saatavuustilanteen mukaan. Mikäli kaikkia tuotteita ei ole tilaushetkellä saatavilla, pyrimme ensisijaisesti toimittamaan puuttuvat tuotteet jälkitoimituksena.

Tuotteiden säilyvyys

Suurin osa tuotteistamme säilyy avaamattomana ja oikein säilytettynä 30 kuukautta tai parasta ennen -päivämäärään saakka. Avattuna kosmetiikka säilyy käyttökelpoisena yleensä noin kuusi kuukautta, ellei tuotteessa ole toisin mainittu.

Ehtojen muuttaminen

Ebisu Oy:lla on oikeus muuttaa yritysmyyntiin liittyviä tilaus- ja toimitusehtoja julkaisemalla uudet ehdot verkkosivuilla. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ylivoimainen este

Ebisu Oy ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä mahdolliset häiriöt kuljetuksissa.