Tuoksukivi & neljä eteeristä öljyä -paketti

79,50 

Tuoksukivi ja neljä eteeristä öljyä -paketti sisältää kaiken tarvittavan kodin tunnelmointiin ja eri mielentiloihin. Tuoksukivi on keraaminen ja luonnollinen diffuuseri, jolle tiputetaan eteeristä öljyä. Eteeristen öljyjen neljä ”peruspilaria” eli teepuu, laventeli, eucalyptus ja sitruuna sopivat kattavasti eri tilanteisiin ja tunnelmiin. Paketti sisältää valkoisen tuoksukiven, joka on valmistettu käsin Suomessa. Tuoksukivi on syntynyt pitkän tuotekehittelyn tuloksena ja se on ominaisuuksiltaan ja huokoisuudeltaan sellainen, että se imee arvokkaan eteerisen öljyn itseensä nopeasti, mutta haihduttaa aromit huoneilmaan hitaasti. Yhdellä kivellä voidaan käyttää eri öljyjä. Kivi on haihduttanut aromit ilmaan 2-3 tunnin kuluessa.

 

Setti sisältää:

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Paketti: tuoksukivi & 4 kpl eteerinen Osastot: ,

Kuvaus

Tuoksukivi ja neljä eteeristä öljyä-paketti sisältää valkoisen tuoksukiven eli keraamisen diffuuserin ja neljä eteeristä öljyä.

 

Teepuu No 1

Teepuun eteerinen öljy tunnetaan luonnon omana lääkeaineena, jolla on huumavan tuoksunsa lisäksi myös lukuisia lääkinnällisiä käyttötarkoituksia. Teepuu on luonnollinen, mutta erittäin tehokas apu punkkien, hyttysten ja paarmojen karkoittamiseen sekä ruusufinnin, syylien, näärännäppyjen ja huuliherpeksen nujertamiseen.

 

Laventeli No 2

Laventelin eteerinen öljy on raikkaan hedelmäinen ja sen tiedetään alentavan verenpaineetta. Laventelia voidaan käyttää mielen rauhoittamiseen, nukahtamisvaikeuksien hoitoon ja rentoutumiseen. Laventeli sopii myös rauhattoman nukkujan huoneeseen. Muutama tippa laventeliöljyä tuoksukivelle makuuhuoneeseen iltaisin auttaa mieltä rentoutumaan. Laventelia käytetään usein myös liinavaatteiden raikastamiseen esim. sekoittamalla muutama tippa suihkepulloon ja suihkuttamalla suoraan petivaatteisiin. Kesäisin laventeli on kertakaikkisen ihana luonnollinen hajuvesi: tippa t-paidan niskalappuun tai suoraan ponnariin antaa ihanan tuoksun ja pitää itikat loitolla.

 

Eukalyptus No 3

Eucalyptuksen eteerinen öljy on raikas ja viilentävä, tukkoista oloa lievittävä ja hengitysteitä avaava. Eucalyptus raikastaa huoneilmaa ja rauhoittaa mieltä. Tuoksukivelle tiputettuna se toimii samalla tavoin kuin löylyveteen sekoitettuna: se laukaisee lihasjännityksiä ja rentouttaa. Eucalyptus sopii tästä syystä myös erinomaisesti hierontaan: lisää muutama tippa eucalyptuksen eteeristä öljyä hierontaöljyyn.

 

Sitruuna No 4

Sitruuna on eteeristen öljyjen paketin piristäjä, joka raikastaa kodin ja stimuloi aisteja. Sitruunan eteerinen öljy on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, ja se ylläpitää verenkiertoa ja immuunijärjestelmää. Tiputa tuoksukivelle muutama tippa etätyöpäivän alussa ja ajatukset pysyvät kirkkaina. Sitruunan eteerinen öljy on sopii erinomaisesti myös kodin pintojen puhdistukseen. Lisää muutama tippa suoraan mikrokuituliinaan ja pyyhkäise puu- ja metallipinnat.

 

Paketti on edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettuna. Lue lisää yleisesti eteerisistä öljyistä täältä.