Eteerinen öljy No 2. laventeli

13,90 

SEES eteerinen öljy No. 2 Laventeli monikäyttöinen mielen rauhoittaja ja hoitaja. Laventelin eteerinen öljy höyrytislataan kasvin kukkivista latvoista ja sen tuoksu on raikkaan hedelmäinen. Laventelin eteerisen öljyn tiedetään alentavan verenpainetta sekä sitä on käytetty avuksi  auringonpolttamiin, palovammoihin ja pienten haavojen hoitoon. Laventeliöljy raikastaa ihanasti tuoksullaan liinavaatteet  samalla rauhoittaen ja edistäen nukahtamista. 100 % puhdas, laimentamaton ja korkealaatuinen laventelin eteerinen öljy.

10 ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): eteerinen laventeli Osasto:

Kuvaus

Rauhoittava laventeliöljy

Eteerinen öljy No 2 laventeli on monikäyttöinen mielen rauhoittaja ja hoitaja. Laventelin eteerinen öljy höyrytislataan kasvin kukkivista latvoista ja sen tuoksu on raikkaan hedelmäinen. Laventeliöljyn tiedetään alentavan verenpainetta, mutta sitä on käytetty myös auringonpolttamiin, palovammoihin ja pieniin haavoihin. Eteerinen laventeliöljy raikastaa ihanasti liinavaatteet samalla rauhoittaen ja edistäen nukahtamista. Laventelilla on ennen kaikkea rauhoittava vaikutus. 

SEES Eteerinen öljy No 2 Laventeli – Käyttötapoja:

Apua nukahtamiseen. Laita liinavaatteille suoraan muutama tippa laventelin eteeristä öljyä. Jos haluat raikastaa lakanat ja tyynyliinan kauttaaltaan, voit lisätä suihkepulloon desin vettä ja lisätä siihen 20 tippaa laventelin eteeristä öljyä. Huomaa, ettei öljy sekoitu veteen, joten ravista suihkepulloa ennen jokaista käyttökertaa.

Mielialan heilahteluihin. Sanotaan, että ihmisillä, jotka työskentelevät laventeli pelloilla, ei koskaan ole päänsärkyä. Laventeli tasapainottaa mielen ailahteluja ja harmonisoi sitä kautta koko kehoa. Kokeile laventelin eteeristä öljyä keraamisessa diffuuserissa eli SEES Tuoksukivessä, tuoksulyhdyssä tai ilmankostuttimessa tuomaan tasapainoa ja raikkautta kotiin ja desinfioimaan huoneilmaa. Laventeli myös tasapainottaa suolen toimintaa. Monikäyttöinen laventeli tulisikin löytyä jokaisesta kodista.

DIY laventeli-kylpysuola. Rauhoitu ja rentoudu laventelikylvyssä. Lapsillekin ennen nukkumaanmeno sopiva laventelikylpy laukaisee jännitystiloja ja rentouttaa mieltä. Lisää desiin Epsom-suolaa muutama tippa laventelin eteeristä öljyä. Voit tehdä myös oman puhtaan suihkusaippuan lisäämällä laventelin eteeristä öljyä 7-10 tippaa suoraan kouralliseen neutraalia suihkusaippuaa.

Sauna. Laventeliöljy sopii myös kiukaalle löylyveden mukana heitettäväksi. Lisää 1-2 tippaa öljyä kauhalliseen vettä ja heitä saunan kiukaalle.

DIY laventeli-ihoöljy. Tee koko vartalolle sopiva ihoöljy lisäämällä neutraaliin ihoöljyyn (kuten SEES No 3. Puhdas) laventelia suhteella: kaksi tippaa eteeristä öljyä viiteen millilitraan ihoöljyä. Ihoöljy sopii erinomaisesti myös hierontaöljyksi.

Eteerinen öljy hajuvetenä. Jos haluat tehdä kemikaalittoman ja luonnollisen öljyparfyymin tai hajuveden laventelista, niin sekoita noin 15 tippaa laventelia 10 millilitraan neutraalia ihoöljyä. Sivele ranteisiin ja korvan taakse, lisää tarvittaessa. Ihana eteerinen tuoksuöljy rentuttaa mieltä ja tekee hyvää.

 

Varoitus:

Myrkyllistä nieltynä. Muiden eteeristen öljyjen tavoin laventeli on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Laventelia ei suositella jatkuvaan käyttöön henkilöille, joilla on matala verenpaine.

Ainesosat:

Lavandula angustifolia (laventeli, eteerinen öljy)

 

Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita. Eläinkokeeton.

Lisätietoa eteerisistä öljyistä Wikipediasta.

 

SEES Companyn kaikki tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. SEES – sovussa arjen kanssa.

Lisätiedot

Mitat 0.875 cm