Tuoksukivi eteerisille öljyille, valkoinen

29,90 

Hyvinvointia sinulle ja kotiisi

SEES Tuoksukivi on Suomessa käsin tehty eteeristen öljyjen luonnollinen diffuuseri eli haihduttaja. Kivelle tiputetut eteeristen öljyjen tipat haihtuvat vähitellen ja levittävät huoneilmaan arvokkaita aromaattisia tuoksuja, jotka puhdistavat huoneilmaa, raikastavat, rentouttavat tai piristävät mieltä. Tuoksukivi on ainutlaatuinen ja ekologinen tapa haihduttaa öljyjä.

 

Jokainen SEES tuoksukivi on uniikki. Valkoinen tuoksukivi on 100% kotimainen eli se on valmistettu Suomessa, suomalaisesta savesta. Pieni keramiikkapaja tekee jokaisen kiven käsityönä, monimutkaisen ja vaiherikkaan prosessin kautta. Valmistustekniikka ja polttomenetelmä on pitkän kehitystyön tulos, jonka ansiosta kivi toimii kuten kuuluukin: se imee öljyn nopeasti, mutta haihduttaa tuoksua hitaasti ja puhtaasti. Kivessä ei ole käytetty ylimääräisiä ainesosia.

 

Tuoksukivi on hyvä vaihtoehto, jos et halua sähköllä käyvää ja vedellä täytettävää diffuuseria tai kynttilän sisältävää tuoksulyhtyä. Kiveä on helppo liikutella huoneesta toiseen ja sen voi turvallisesti jättää ilman valvontaa. Voit säilyttää tuoksukiveä myös autossa, jossa se raikastaa ilmaa luonnollisesti.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Tuoksukivi white Osastot: ,

Kuvaus

Valkoinen, kotimainen tuoksukivi – mikä, miten ja miksi?

Kotimainen, valkoinen tuoksukivi eteerisille öljyille. Tuoksukivi on eteeristen öljyjen diffuuseri eli haihduttaja. Eteeriset öljyt ovat luonnon omia voima-aineita: tuoksullaan ne rentouttavat, rauhoittavat, piristävät tai puhdistavat. Osa öljyistä on itsessään antibakteerisia (kuten teepuu) ja ne puhdistavat huoneilmaa sekä iholla ne parantavat sieniä, haavoja, känsiä, aknea tai huuliherpestä. Tuoksukiven tarkoitus on levittää eteeristen öljyjen tuoksuja huoneilmaan tasaisesti ja lempeästi. Tuoksukivelle tiputetaan 3-5 tippaa haluttua eteeristä öljyä ja tuoksukivi hoitaa loput: se haihduttaa öljyä hitaasti ja turvallisesti.

Miten tuoksukiveä käytetään?

Tuoksukiven käyttäminen on helppoa ja turvallista, eikä tuoksukivi vaadi vahtimista, kuten kynttilä- tai sähkökäyttöiset diffuuserit. Tiputa kivelle 3-5 tippaa aitoa, puhdasta eteeristä öljyä. Voit pitää kiveä työpöydällä, makuuhuoneessa, olohuoneessa tai vaikkapa autossa. Lisää muutama tippa öljyä uudelleen 3-4 tunnin kuluttua tai tarvittaessa. Tuoksukiven voi ottaa helposti mukaan matkalle, jos pitkän lentomatkan tai jet lagin vuoksi uni ei meinaa tulla: muutama tippa laventelin eteeristä öljyä kivelle ja kivi yöpöydälle. Laventeli auttaa rauhoittumaan ja kivi on turvallinen haihduttaja lähellä nukkujaa.

 

Tuoksukivi sopii erinomaisesti myös kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Muutama tippa eteeristä öljyä ennen vieraiden tuloa raikastaa vessan ja puhdistaa huoneilmaa. Tuoksukivi on juuri sopiva yhdessä tilassa tai huoneessa käytettäväksi, sillä se levittää tuoksua ympäriinsä vienosti ja heikoimmin kuin sähkökäyttöiset diffuuserit. Tuoksukiveä käytetään myös useissa hierontapaikoissa ja kauneushoitoloissa, kun halutaan palvella asiakkaita yksilöllisesti: tuoksukiven voi nostaa huoneesta asiakkaiden välissä esim. kaappiin, jolloin seuraava asiakas voi valita tuoksuttoman hoitokerran.

 

 

Tarvitsetko eteerisiä öljyjä? SEESin eteeriset öljyt ovat laimentamattomia ja puhtaita, eli niin sanotusti aitoja eteerisiä öljyjä. Huomaat laadun tuoksujen puhtaudesta ja voimakkuudesta. Aidot eteeriset öljymme löydät täältä.