SEES tuoksukivi keraaminen diffuuseri aromaterapiaan. Aroma stone for essential oils. Hand made in Finland.
sees aroma stone tuoksukivi diffuser essential oil ceramic made in finland oval white clay
Eteerinen öljy tuoksukivi SEES essential oil aroma stone フィンランドのナチュラルコスメ エッセンシャルオイル 北欧コスメ
SEES Company diffuuseri tuoksukivi valkoinen alusta eteerisille öljyille
Tuoksukivi eteerisille öljyille valkoinen
tuoksukivi diffuuseri kotimainen valkoinen eteerinen öljy
sees aroma stone tuoksukivi diffuser essential oil ceramic made in finland oval white clay
Eteerinen öljy tuoksukivi SEES essential oil aroma stone フィンランドのナチュラルコスメ エッセンシャルオイル 北欧コスメ
SEES Company diffuuseri tuoksukivi valkoinen alusta eteerisille öljyille
Tuoksukivi eteerisille öljyille valkoinen
tuoksukivi diffuuseri kotimainen valkoinen eteerinen öljy

Tuoksukivi eteerisille öljyille

34,90 

Varastossa

  • SEES Tuoksukivi on Suomessa käsin tehty eteeristen öljyjen luonnollinen diffuuseri eli haihduttaja. Kivelle tiputetut eteeristen öljyjen tipat haihtuvat vähitellen ja levittävät huoneilmaan arvokkaita aromaattisia tuoksuja, jotka puhdistavat huoneilmaa, raikastavat, rentouttavat tai piristävät mieltä. Tuoksukivi on ainutlaatuinen ja ekologinen tapa haihduttaa öljyjä. Jokainen SEES tuoksukivi on uniikki. Valkoinen tuoksukivi on 100% kotimainen eli se on valmistettu Suomessa, suomalaisesta luonnon savesta. Sen valmistuksessa ei ole käytetty mitään ylimääräistä. Pieni keramiikkapaja tekee jokaisen kiven käsityönä, monimutkaisen ja vaiherikkaan prosessin kautta. Valmistustekniikka ja polttomenetelmä on pitkän kehitystyön tulos, jonka ansiosta kivi toimii kuten kuuluukin: se imee öljyn nopeasti, mutta haihduttaa tuoksua hitaasti ja puhtaasti. Tuoksukivi on hyvä vaihtoehto, jos et halua sähköllä käyvää ja vedellä täytettävää diffuuseria tai kynttilän sisältävää tuoksulyhtyä. Kiveä on helppo liikutella huoneesta toiseen ja sen voi turvallisesti jättää ilman valvontaa. Voit säilyttää tuoksukiveä myös autossa, jossa se raikastaa ilmaa luonnollisesti.

    Eteeriset öljyt ovat luonnon omia voima-aineita: tuoksullaan ne rentouttavat, rauhoittavat, piristävät tai puhdistavat. Osa öljyistä on itsessään antibakteerisia (kuten teepuu) ja ne puhdistavat huoneilmaa ja auttavat iho-ongelmissa. Kivi on helppokäyttöinen ja kätevä ottaa mukaan matkalle yhdessä eteeristen öljyjen kanssa. Jos pitkän lentomatkan tai jet lagin vuoksi uni ei meinaa tulla, voit lisätä muutaman tipan laventelin eteeristä öljyä tuoksukivelle ja asettaa sen yöpöydälle. Laventeli auttaa rauhoittumaan ja kivi haihduttaa turvallisesti ja lempeästi aromeita lähellä nukkujaa. Tuoksukivi on myös erinomainen valinta kylpyhuoneeseen tai vierasvessaan. Muutama tippa eteeristä öljyä ennen vieraiden tuloa raikastaa vessan ja puhdistaa huoneilmaa. Kivi on juuri sopiva yhdessä tilassa tai huoneessa käytettäväksi, sillä se levittää tuoksua ympäriinsä vienosti ja heikoimmin kuin sähkökäyttöiset diffuuserit. Tuoksukiveä käytetään useissa hierontapaikoissa ja kauneushoitoloissa, kun halutaan palvella asiakkaita yksilöllisesti: tuoksukiven voi nostaa huoneesta asiakkaiden välissä esim. kaappiin, jolloin seuraava asiakas voi valita tuoksuttoman hoitokerran.

  • Väri: Valkoinen

  • Valmistusmaa: Suomi

  • Käyttöohje: Tiputa kivelle 3-5 tippaa aitoa, puhdasta eteeristä öljyä. Lisää muutama tippa öljyä uudelleen 3-4 tunnin kuluttua tai tarvittaessa.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.