SEES Company eucalyptus eteerinen öljy. SEES essential oil of eucalyptus. Cooling and refreshing. Genuine, undiluted
eucalyptus eukalyptus eteerinen öljy aito sees company
eucalyptus eukalyptus eteerinen öljy aito sees company

Eteerinen öljy No 3. eucalyptus

12,90 

Varastossa

 • SEES Eteerinen öljy No. 3 Eucalyptus on 100 % puhdas, aito ja laimentamaton eucalyptus öljy. Tuoksu on hyvin raikas ja viilentävä, jonka ansiosta se lievittää hengitystieoireita ja tukkoista oloa. Eucalyptuksen tuoksun tiedetään myös kirkastavan ajatuksia sekä rentouttavan ja rauhoittavan mieltä. Tästä syystä se on suosittu eteerinen öljy hieronnassa ja aromaterapiassa, jossa sen luonnolliset aromit vaeltavat ympäri tilaa. Antiseptisen ominaisuutensa ansiosta se desinfioi tehokkaasti huoneilmaa ja sen avulla voidaan raikastaa niin koti,  kesämökki, auto kuin vene. Eucalyptuksen eteerinen öljy toimii myös erinomaisesti kylpy- ja löylyvedessä laukaisten lihasjännityksiä sekä vartalon kosteuttamiseen sekoitettuna ensin neutraaliin ihoöljyyn. Tehokas ja monikäyttöinen eucalyptus on luonnollinen kodin raikastaja ja huoneilman puhdistaja.

 • 10 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Raikas, viilentävä.
  Eucalyptuksen eteerinen öljy.

 • Käyttöohje: Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin, tuoksulyhtyyn tai ilmankostuttimeen ja anna tuoksun haihtua huoneilmaan hiljalleen. Voit myös sekoittaa suihkepulloon 1dl vettä ja 20 tippaa eteeristä öljyä ja suihkuttaa suoraan huoneilmaan tai tekstiileille. Jos haluat tee-se-itse raikastavan saippuan, sekoita 6-8 tippaa eukalyptus öljyä kouralliseen neutraalia saippuaa. Voit myös lisätä 1-2 tippaa öljyä kauhalliseen vettä ja heittää saunan kiukaalle. Viilentävän ja desinfioivan jalkakylvyn saat aikaan lisäämällä 1dl Epsom-suolaa ja 3-5 tippaa eucalyptuksen eteeristä öljyä lämpimällä vedellä täytettyyn vatiin. Anna jalkojen rentoutua siellä 10-15 minuuttia.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, alkoholia, eläinkokeita

 • Aineosat: Eucalyptus globulus

 • Kierrätys: Kierrätä pullo lasinkeräykseen.

 • Varoitus: Myrkyllistä nieltynä. Muiden eteeristen öljyjen tavoin eucalyptus on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.