SEES x Kevämessut / Trendikoti 2024

Olemme mukana Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Kevätmessuilla 21.-24.3.24.

Tässä kootusti SEES x Kevätmessut tärpit:

sees tuoksutyöpaja työpaja kevätmessut messut 2024 scent lab finland sees company

Voimatuoksutyöpaja jokaisena messupäivänä klo 13

Opi tuoksuista ja tee oma voimatuoksu Kevätmessujen työpajassa!

Kevätväsymystä vai liian kovat kierrokset? Tiesitkö, että aidoista tuoksuista voi saada voimaa, virkistystä tai rauhaa arjen keskelle.
Pidämme  supersuosioon nousseen tuoksutyöpajamme joka päivä Kevätmessuilla.

Lue lisää ja hanki lippu ennakkoon tai osta paikanpäältä.


SEES hand care kit käsienthoitosetti käsivoide käsisaippua hand wash hand cream gift box lahja sininen valkoinen suomi finland finnish gift

Vieraile Tredikodissa, jossa tuoksuu aidot luonnon tuoksut

Messuhallin sisään rakennettu Trendikoti on kaupunkikoti, joka pitää sisällään tämän hetken kuumimmat sisustustrendit. SEESin tuotteet ja tuoksupisteet on ripoteltu ympäri trendikotia tuomaan sinne aitoja luonnontuoksuja ja kauneutta arkisten askareiden keskelle. Nauti trendikodin tunnelmasta ja pistäydy vieressä olevassa Trendikodin omassa pop up -kaupassa, josta voit ostaa Trendikodissa esiteltäviä piensisustuksen tuotteita.


sees company finland scent hotel amenity scent marketing

Tuoksu- ja vastuullisuustrendit osana hyvinvointia

Tuoksut vaikuttavat meihin monilla tavoin, ja aistilliset ja elämykselliset asiat syrjäyttävät kulutuskeskeistä elämää. Tule kuulemaan, miten tuoksuilla voidaan tukea hyvinvointia ja löytää vastuullisempi elämäntapa aistien ja kokemuksien kautta.
Tuoksuista ja vastuullisuustrendeistä keskustelemassa Elisa Koivumaa, Tuoksutalo SEESin perustaja ja Susanna Vento, sisustusstailisti ja vastuullisuusvaikuttaja

  • Aika: 23.3.2024 14:30 – 15:00
  • Paikka: Trendilava
  • Esiintyjät: Elisa Koivumaa, Susanna Vento

Messutarjoukset ja SEESin messuosasto

SEESin tuotteet eivät tunnetusti ole juuri koskaan alessa. Messuilla teemme kuitenkin aina poikkeuksen, sillä haluamme, että kynnys kokeilla kotimaisia ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja tuotteitamme madaltuu messukävijöille. Messuilla tarjamamme valikoima on jopa -50% alessa, mutta heille, jotka eivät pääse messuille, tarjoamme koko verkkokaupan valikoiman messuviikonlopun ajan -20%.

Huom! Verkkokaupassa anna kassalla koodi KEVÄTMESSUT saadaksesi alennuksen. Emme valitettavasti hyvitä ilman koodia ostettujen tuotteiden hintaeroa jälkikäteen. Alennus ei koske tuoksutyöpajoja eikä toimituskuluja. Toimituskulut maksutta yli 70 euron ostoksille. Koodi on voimassa koko messujen ajan ke-su 21.-24.3.24 ja vain koodia käyttämällä.