sees tuoksutyöpaja työpaja kevätmessut messut 2024 scent lab finland sees company
sees tuoksutyöpaja työpaja kevätmessut messut 2024 scent lab finland sees company
sees tuoksutyöpaja työpaja kevätmessut messut 2024 scent lab finland sees company sees company フィンランドのナチュラルコスメ エッセンシャルオイル 北欧コスメ
work shop SEES Voimatuoksutyöpaja voimatuoksu työpajat kevätmessut
SEES lahjapaketti sitruuna gift set lemon bergamot
sees tuoksutyöpaja työpaja kevätmessut messut 2024 scent lab finland sees company
sees tuoksutyöpaja työpaja kevätmessut messut 2024 scent lab finland sees company sees company フィンランドのナチュラルコスメ エッセンシャルオイル 北欧コスメ
work shop SEES Voimatuoksutyöpaja voimatuoksu työpajat kevätmessut
SEES lahjapaketti sitruuna gift set lemon bergamot

Tuoksutyöpaja Kevätmessuilla

25,00 

Poista

Ei varastossa

 • Opi tuoksuista ja tee oma voimatuoksu Kevätmessujen työpajassa!

   

  Kevätväsymystä vai liian kovat kierrokset? Tiesitkö, että aidoista tuoksuista voi saada voimaa, virkistystä tai rauhaa arjen keskelle.
  Pidämme  supersuosioon nousseen tuoksutyöpajamme joka päivä Kevätmessuilla.

   

  Tuoksutyöpajassa opitaan eteerisistä öljyistä ja niiden käyttötavoista arjessa. Työpajassa jokainen valmistaa oman henkilökohtaisen, taskuun menevän voimatuoksun. Voimatuoksu-roll on tehdään jokaisen omaan tarpeeseen: rauhoittamaan tai virkistämään mieltä. Taskuun menevää voimatuoksua on helppo nuuhkaista tai sivellä ranteeseen kesken kiireisen työpäivän tai illalla, jos uni ei meinaa tulla. Osta lippu ennakkoon ja varmista paikkasi työpajasta tai tule suoraan paikanpäälle työpajaan.

   

  TIESITKÖ?

  Tuoksuilla voidaan tukea hyvinvointia ja mielenliikkeitä: osa tuoksuista piristää, osa rentouttaa. On tuoksuja, jotka laukaisevat stressiä tai lihasjumeja. Antiikin Kreikassa käytettiin nerolinkukkaa hääkimpussa – tuoksun tiedettiin rauhoittavan hermostuneen morsiamen mieltä.

   

  Tuoksuja on sekä synteettisiä että aitoja. Aidot tuoksut ovat kasvien eteerisiä öljyjä. Eteerisiä öljyjä saadaan kuivatuista tai tuoreista puumateriaaleista, mausteista, kukista tai yrteistä johtamalla kuumaa höyryä kasviaineksen läpi. Kuumassa höyryssä kaasuuntuneet eteeriset öljyt johdetaan putkia pitkin keräysastioihin, joissa tisle viilennetään ja nesteytetään.

   

  Aidot tuoksut ovat hinnaltaan arvokkaita ja laadultaan ylellisiä ja niiden vaikutukset ihmisen hyvinvoinnille tunnetaan. Keski-Euroopan sairaaloiden vuodeosastolla on täysin normaalia, että iltaisin huoneisiin tuodaan kuivattu laventelipussi tyynyn viereen rauhoittamaan. Sitrusten eteerisiä öljyjä käytetään vanhainkodeissa vartti ennen ruokailua herättämään ruokahalua.

   

  OMA VOIMATUOKSU
  Yhdistelemällä erilaisia eteerisiä öljyjä, voi tehdä räätälöidyn oman tuoksun. Oman tuoksun tarkoituksena on ratkaista ongelma – iltapäivän väsymys, illan viivästynyt unentulo, kaamoksen apatia tai vaikeus keskittyä. Eteeriset öljyt tukevat mieltä haluttuun suuntaan, mutta eivät toki ole lääkkeitä. Mutta koska tuoksut tuoksuvat ihanalta ja niillä on oikein käytettynä tällaisia huikeita ominaisuuksia, miksipä ei antaisi tuoksuille mahdollisuutta.

 • MITÄ: 45 minuutin ohjattu tuoksutyöpaja, jossa valmistetaan oma taskuun menevä voimatuoksu-roll on ja opitaan eteerisistä öljyistä.

 • AIKA JA PAIKKA: Jokaisena messupäivänä Kevätmessuilla klo 13-13:45 / Paikka: Kevätmessujen työpaja-alue

 • KENELLE: Kaikille, joita kiinnostaa oma jaksaminen, uuden oppiminen ja hyvinvointi. Soveltuu myös raskaana oleville.  Työpajan kieli on suomi.

 • KENELLE EI:  Henkilöt, jotka saavat allergisen reaktion aidosta sitruunan, laventelin tai eucalyptuksen haistamisesta.  Työpaja ei sovellu lapsille, sillä tuoksuja laitetaan pulloon tarkasti pisara kerrallaan.

 • LIPUT JA EHDOT: Myymme lippuja työpajaan ennen Kevätmessujen alkamista verkkosivuillamme ja messujen aikana suoraan paikan päällä 10 minuuttia ennen työpajan alkua. Halutessasi voit myös ostaa lipun työpajaan messuosastoltamme 3G24 messujen aukioloaikoina. Olethan huolellinen ostaessasi lippua, että varmasti ostat sen oikealle päivälle. Emme voi taata, että mahdut mukaan toiseen työpajaan, jos lippua ei ole kyseiselle päivälle. Jokaiseen työpajaan mahtuu max. 20 osallistujaa. Saapuessasi työpajaan kerrothan nimesi, jolla olet varannut itsellesi paikan (voit varata myös omalla nimelläsi paikan ystävälle).  Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: info@seescompany.fi

  Kaikki SEESin tärpit Kevätmessuille löydät täätä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.