SEES Company eteerinen öljy sitruuna
sitruuna eteerinen öljy aito sees company
sitruuna eteerinen öljy aito sees company

Eteerinen öljy No 4. sitruunaöljy

15,90 

Varastossa

 • SEES Eteerinen öljy No. 4 sitruuna virkistää mieltä ja stimuloi aisteja. 100 % puhdas, aito ja laimentamaton sitruunan eteerinen öljy tuotetaan kylmäpuristustekniikalla hedelmän kuoresta. Raikas ja kepeän sitruksinen tuoksu auttaa piristämään arkea erityisesti kaamoksen keskellä. Sitruunaöljy on antiseptinen kodin raikastaja, jolla voi puhdistaa huoneilmaa sekä desinfioida puu- ja metallipintoja. Antiseptiset ominaisuudet auttavat myös hoitamaan ja puhdistamaan ihoa sekä vähentämään ihon liiallista öljyntuotantoa laimennettuna pohjaöljyyn.

  SEES tuoksukiven eli diffuuserin kautta sitruunan raikas tuoksu kirkastaa ajatuksia ja parantaa työtehoa. Eteerinen öljy on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, ja sen tiedetään ylläpitävän verenkiertoa ja immuunijärjestelmää sekä auttavan ruoansulatuksessa ja puhdistautumisessa. Opiskelun ja työnteon lomassa kannattaa asetella tuoksukivi työpöydälle ja nauttia sitruunan stimuloivasta vaikutuksesta verenkiertoon ja sitä kautta paremmasta keskittymiskyvystä. Lisäksi monikäyttöinen sitruunan eteerinen öljy sopii aromaterapiaan, torjumaan tukkoista ja flunssaista oloa sekä avuksi kodin siivoukseen. Sitruuna irrottaa tehokkaasti likaa ja öljyjä.

 • 10 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Raikas, sitruksinen.
  Sitruunan eteerinen öljy.

 • Käyttöohje: Lisää muutama tippa diffuuseriin ja anna tuoksun haihtua huoneilmaan hiljalleen. Jos lisäät 5 tippaa aromadiffuuseriin, höyrystimeen tai ilmankostuttimeen, joka sallii eteerisen öljyn käytön, saat aikaan virkistävän huonetuoksun, joka auttaa keskittymään ja tuo tunnelmaa.

  Ihonhoitoa varten lisää tippa sitruunaöljyä kasvojen puhdistusaineeseen kuolleiden ihosolujen poistamiseksi. Älä koskaan käytä eteerisiä öljyä suoraan laimentamattomana iholle, sillä ne ovat todella voimakkaita. Jos kaipaat luonnollista DIY kuorintavoidetta, sekoita sokeria, neutraalia ihoöljyä (kuten SEES No. 3) ja muutama tippa eteeristä öljyä. Tuoksutat myös helposti neutraalin vartaloöljyn haluamallasi eteerisellä öljyllä.

  Raikas yleispuhdistusaine kodin siivoukseen syntyy sekoittamalla suihkepulloon 1 dl vettä, 1 dl väkiviinaetikkaa ja 20 tippaa sitruunan öljyä. Ravista ennen käyttöä, suihkuta ja pyyhi puhtaalla rätillä. Voit myös puhdistaa rätit ja leikkuulaudan liuottamalla niitä kulhossa, johon on lisätty useampi tippa eteeristä öljyä. Varmista ensin, että leikkuulauta kestää hetken liottamista. Liimatarroista jääneet liimajäljet irrotat kostuttamalla pumpuliin sitruunaöljyä ja hankaamalla jäljet pois. Jos taas kaadat 3-5 tippaa öljyä vanulappuun ja imuroit sen, saat kotiisi sitruunan aromia aina imuroitaessasi.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, alkoholia, eläinkokeita

 • Aineosat: Citrus limonium

 • Kierrätys: Kierrätä pullo lasinkeräykseen.

 • Varoitus: Useiden sitrushedelmien tapaan sitruuna aiheuttaa valoherkkyyttä iholla ja siksi sen käyttöä on vältettävä suorassa auringonvalossa. Myrkyllistä nieltynä. Sitruunan eteerinen öljy on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.