SEES Company laventeli eteerinen öljy. Lavender essential oil. Genuine, undiluted. Calming scent.
laventeli eteerinen öljy aito sees company
laventeli eteerinen öljy aito sees company

Eteerinen öljy No 2. laventeli

18,90 

Varastossa

 • SEES Eteerinen öljy No. 2 laventeli on monikäyttöinen mielen rauhoittaja ja hoitaja. Tämä eteerinen öljy on 100 % aito, puhdas ja laimentamaton. Laventelin eteerinen öljy höyrytislataan kasvin kukkivista latvoista ja sen tuoksu on raikkaan hedelmäinen. Laventelin ihana tuoksu tekee mielelle hyvää, sillä on rauhoittava vaikutus ja sen tiedetään alentavan verenpainetta. Sanotaan, että ihmisillä, jotka työskentelevät laventelipelloilla, ei koskaan ole päänsärkyä. Laventeli tasapainottaa mielen ailahteluja ja harmonisoi sitä kautta koko kehoa. Jos kaipaat kotiisi tasapainoa, raikkautta ja puhdasta huoneilmaa, lisää muutama pisara laventeliöljyä keraamiseen diffuuseriin, kuten SEES tuoksukivelle tai tuoksulyhtyyn. Lisäksi tämä eteerinen öljy raikastaa ihanasti liinavaatteet samalla auttaen rauhoittumaan ja edistämään nukahtamista. Monikäyttöinen laventeli tulisikin löytyä joka kodista – apua suolen toiminnan tasapainottamiseen, auringonpolttamiin, palovammoihin ja pienten haavojen hoitoon.

   

 • 10 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Rauhoittava, hedelmäinen.
  Laventelin eteerinen öljy.

 • Käyttöohje: Lisää muutama tippa diffuuseriin ja anna tuoksun haihtua huoneilmaan hiljalleen.
  Kokeile laventelin eteeristä öljyä myös avuksi nukahtamiseen lisäämällä muutama tippa tyynyliinan kulmaan tai suihkuta lakanat kauttaaltaan seoksella: 1dl vettä ja 20 tippaa öljyä. Ravista ennen käyttöä, sillä öljy ei sekoitu veteen. Voit myös rentoutua lapsillekin soveltuvassa laventelikylvyssä ennen nukkumaanmenoa ja aukaista jännitystiloja lisäämällä 1dl Epsom-suolaa ja muutama pisara öljyä. Toimii myös saunassa löylyveden mukana kiukaalle heitettynä. Jos sekoitat neutraaliin saippuaan tai ihoöljyyn muutaman pisaran laventeliöljyä, saat aikaan tuoksuvan saippuan, iho- tai hierontaöljyn tai luonnollisen hajuveden ranteisiin ja korvan taakse siveltynä.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, alkoholia, eläinkokeita

 • Aineosat: Lavandula angustifolia

 • Kierrätys: Kierrätä pullo lasinkeräykseen.

 • Varoitus: Myrkyllistä nieltynä. Muiden eteeristen öljyjen tavoin laventeli on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Laventelia ei suositella jatkuvaan käyttöön henkilöille, joilla on matala verenpaine.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.