食器洗い用スプレー SEES Tiskiaine spray veriappelsiini 500ml
SEES dish was tiskiaine spray suihkutettava käsitiskiaine Finland keittiö
食器洗い用スプレー SEES Tiskiaine spray veriappelsiini 500ml
SEES retail hotels restauranta finland finnish product resell
SEES tiskiaine dish was
SEES dish was tiskiaine spray suihkutettava käsitiskiaine Finland keittiö
食器洗い用スプレー SEES Tiskiaine spray veriappelsiini 500ml
SEES retail hotels restauranta finland finnish product resell
SEES tiskiaine dish was

Tiskiaine No. 1 veriappelsiini

17,90 

 • Suihkutettava käsitiskiaine tekee tiskaamisesta helppoa ja nopeaa. Tämä Suomessa valmistettu vaahtoava käsitiskiaine puhdistaa tehokkaasti rasvan ja ruokajäämät astioista. Biohajoavan ominaisuutensa ansiosta voit hyvillä mielin tiskata niin kotona, kaupungissa, mökillä kuin matkallakin. Suihkaus puhdistettavalle astialle, hankaa ja huuhtele lopuksi. Helposti pois huuhtoutuva tiskiaine jättää jälkeensä puhtaat ja kirkkaat astiat. Spray-pullo auttaa annostelemaan tiskiainetta juuri sopivan määrän, mikä tekee tiskiaineesta riittoisaa ja vähentää samalla tuotteen hukkaanmenoa. Puhtaat astiat jopa yhdellä suihkauksella.

  SEES No. 1 käsitiskiaineen hedelmäinen ja raikas tuoksu tulee aidosta veriappelsiinin eteerisestä öljystä. Veriappelsiinin eteerisen öljyn sanotaan rauhoittavan ja rentouttavan, mutta samalla myös elävöittävän mielialaa. Helppokäyttöinen ja ylellinen tiskiaine sopii myös keittiön pintojen ja ruokapöydän puhdistamiseen: kostuta keittiörätti veteen ja suihkuta siihen pieni määrä tiskiainetta. Pyyhi pinnat, jääkaappi ja pinttyneetkin ruoka- ja rasvatahrat pois ilman että kuormitat kotiasi turhilla kemikaaleilla. Anna eteeristen öljyjen piristää arkea ja mieltä.

 • Koko: 500 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Veriappelsiinin eteerinen öljy

 • Käyttöohje: Suihkuta tiskiainetta puhdistettavalle astialle, hankaa tiskiharjalla tai sienellä ja huuhtele lopuksi.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen, tuotettu ekosähköllä.

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, klooria, zeoliittia, fosfaattia, ei eläinkokeita.

 • Ainesosat: Sodium Lauryl Sulfate, Cocoamidopropyl betaine, Capryl Glucoside, Alcohol, Sea Salt, Sodium Benzoate, Citrus sinensis oil.

  Kookosöljy-yhdiste > 5%, Sokeritensidi > 5%, Kasvipohjainen alkoholi < 5%, Merisuola < 5%, Natriumbentsoaatti < 5%, Eteerinen öljy < 5%.

  pH noin 6.

 • Kierrätys: Pullo on valmistettu kierrätysmuovista. Kierrä pullo muovijätteenä.

 • Varoitus: Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet käytön jälkeen.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.