SEES biohajoava pyykkietikka bergamotti sitruuna eteerinen öljy. Biodegradable laundry vinegar serene essential oil of bergamot on lemon
ランドリービネガー SEES
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener
Pyykkietikka bergamotti & sitruuna biohajoava Sees company
ランドリービネガー SEES
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener
Pyykkietikka bergamotti & sitruuna biohajoava Sees company

Pyykkietikka No. 1 Seesteinen, bergamotti & sitruuna

17,90 

Varastossa

 • SEES pyykkietikka on korkealaatuinen, luonnollisista raaka-aineista valmistettu huuhteluaine kirjo- ja valkopyykille. Pohja-aineena toimii suomalainen väkiviinaetikka, johon ei ole lisätty vettä. Tästä syystä annosteluksi riittää vain 2-3 korkillista pyykkietikkaa. Biohajoava pyykkietikka on luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen.

  Pyykkietikka No. 1 bergamotti ja sitruuna hellii tekstiilejä ja rentouttaa pyykkääjän mieltä tuoksullaan. Pyykkietikka pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Päätuoksuna on hienostunut bergamotti, jonka eteerinen öljy tasapainottaa ja tuo seesteisyyttä arkeen. Tuoksusekoitetta täydentää sitruunan eteerinen öljy, jonka tiedetään rauhoittavan, mutta samalla virkistävän mieltä.

   

  MIKSI PYYKKIETIKKA?
  Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut ja täten ehkäisee lian ja pölyn tarttumista. Perinteisistä huuhteluaineista poiketen pyykkietikka ei peitä epämiellyttäviä tuoksuja, vaan neutraloi ne. Tästä syystä pyykkietikka onkin loistava apu myös urheiluvaatteiden pesussa. Se poistaa tehokkaasti tunkkaisia hajuja, kuten hikeä, tupakan ja homeen hajua. Pyykkietikka ei tuki tekstiilien kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilin kuivuessa ja jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. SEES pyykkietikat kuormittavat vähemmän luontoa ja ovat tietoisen kuluttajan valinta. Pyykkietikan käyttö puhdistaa pesuainejäämät pyykkikoneesta ja pitää koneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

 • Koko: 500 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Seesteinen
  Sitruunan ja bergamotin eteerisiä öljyjä

 • Käyttöohje: Ravista ennen jokaista käyttökertaa. Annostele huuhteluaineen sijasta 2–3 korkillista pyykkietikkaa suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon. Urheiluvaatteille ja pinttyneille hajuille sekoita 1 dl pyykkietikkaa 5 litraan vettä. Liota tekstiiliä 15-30 minuuttia ja puristele pois valuva vesi. Älä huuhtele, vaan pese tekstiili pesukoneessa normaalisti.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, klooria, eläinkokeita, lisättyä vettä

 • Aineosat: Väkiviinaetikka (etikkahappo 9 – < 10 %), Citrus aurantium bergamia fruit oil, Citrus limon peel oil

 • Kierrätys: Muovipullon valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia. Kierrä pullo ja korkki muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.