SEES tekstiilisuihke on kotimainen ja biohajoava. Tuoksutettu eteerisillä öljyillä, bergamotti ja sitruuna. Biodegradable textile spray, scented with essential oils of bergamot and lemon.
Tekstiilisuihke etikka eteerinen bergamotti Sees
Tekstiilisuihke etikka eteerinen bergamotti Sees

Tekstiilisuihke No 1 Seesteinen, bergamotti & sitruuna

19,90 

Varastossa

 • Kotimainen tekstiilisuihke on tehokas tunkkaisten ja epämiellyttävien hajujen neutraloija, joka sopii useimmille tekstiileille. Tekstiilisuihkeesta saat apua erityisesti vaikeasti pestäville tekstiileille ja tekstiileille, joita ei voi pestä pyykinpesukoneessa. SEES tekstiilisuihkeella No. 1 bergamotti & sitruuna suihkutat kätevästi joogamatot, huonekalut, kotieläimiä kuljettaneen auton, jääkiekkovarusteet, lastenvaunujen tekstiiliosat ja juoksulenkkarit taas raikkaan tuoksuiseksi. Suihke ei peitä epämiellyttäviä hajuja alleen, vaan neutraloi ne luonnollisesti. Kokeile myös eläinten tekstiileihin, kodin yleispuhdistukseen ja kovien pintojen, kuten puun ja teräspintojen, puhdistamiseen. Tekstiilisuihkeella poistat vaivattomasti esimerkiksi kuulakärkikynästä jääneet tahrat puupinnoilta. Huomaa, että etikkapohjainen tekstiilisuihke ei sovellu kalkkikivelle, marmorille, alumiinille tai polyakrylaatille.

  Raikkaalta tuoksuva SEES tekstiilisuihke No. 1 saa tuoksunsa bergamotin ja sitruunan eteerisistä öljyistä. Eteeriset öljyt rentouttaa mielen ja stimuloi aisteja. Suihkuta suoraan tekstiilille ja anna kuivua. Biohajoavan tekstiilisuihkeen raaka-aineena toimii väkiviinaetikka, joka on viimeistelty 100 % aidoilla ja laimentamattomilla eteerisillä öljyillä. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilistä kuivuessaan, jolloin jäljelle jää vain raikas eteeristen öljyjen tuoksu.

  Sinulle, joka haluat pienentää kodin kemikaalikuormaa.

 • 500 ml

 • Valmistumaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Seesteinen
  Sitruunan ja bergamotin eteerisiä öljyjä

 • Käyttöohje: Suihke sopii monenlaisille eri tekstiileille: pellavalle, puuvillalle ja villalle ja monille keinokuidulle. Kokeile tekstiilisuihketta aina ensin tekstiilin huomaamattomaan kohtaan. Suihkuta suoraan tekstiilille noin 20cm etäisyydeltä ja anna kuivua. Eläinten tekstiilejä raikastaessa aloita pienellä määrällä, sillä eläinten hajuaisti on huomattavasti herkempi.

   

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen, tuotettu ekosähköllä

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, klooria, alkoholia, eläinkokeita

 • Aineosat: Väkiviinaetikka (etikkahappo 9 – < 10 %), Citrus aurantium bergamia fruit oil, Citrus limon peel oil, vesi. Citral*, Linalool*, Limonene*.
  *Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

 • Kierrätys: Muovipullon valmistuksessa on käytetty kierrätysmuovia. Kierrä pullo muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.