ソイワックスキャンドル SEES soijavahakynttilä. Puhdas, hajusteeton ilman kemikaaleja. Pure, ecological and fragrance free soy wax candle
uutiskirje sees kynttilä bergamotti ja sitruuna ja tuoksuton kynttilä soijavaha
uutiskirje sees kynttilä bergamotti ja sitruuna ja tuoksuton kynttilä soijavaha

Soijavahakynttilä No. 2 tuoksuton

14,90 

Varasto loppu

Ei varastossa

  • Soijavahakynttilä No. 2 on tuoksuton ja puhdas soijavahakynttilä ilman turhia kemikaaleja. Suomessa käsin valmistetut kynttilät tuovat tunnelman kotiin. Kynttilä valmistetaan puhtaasta ja ekologisesta soijavahasta, joka vapauttaa perinteistä steariinia huomattavasti vähemmän myrkkyjä huoneilmaan. Hajusteeton soijavahakynttilä sopii erinomaisesti koteihin, joissa ei voida käyttää voimakkaita tuoksuja. Tästä syystä kynttilä on suosittu etenkin hajusteherkkien kotona, allergia-, lapsi- ja eläinperheissä.

    Kaikki SEESin soijavahakynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Jokainen kynttilä on hieman erilainen, sydänlanka voi olla hieman kallellaan tai kynttilän pinnassa voi näkyä rosoa. Käsinvaletuissa kynttilöissä saa näkyä käsin tekemisen jälki. Meille SEES Companyssa on erityisen tärkeää, että jokainen myymämme tuote on eettisesti Suomessa valmistettu, eikä se sisällä mitään turhia kemikaaleja tai ainesosia.

  • Valmistusmaa: Suomi

  • Tuoksumaailma: Tuoksuton, hajusteeton

  • Käyttöohje: Anna soijavahakynttilän palaa ensimmäisellä kerralla niin pitkään, kunnes sula kynttilävaha yltää lasipurkin reunoihin asti. Soijavahaan ei muodostu tällöin tunnelimaista koloa, vaan kynttilä palaa tasaisesti ja pitkään. Älä polta kynttilää yli 3 tuntia kerrallaan. Ennen seuraavaa polttokertaa leikkaa sydänlankaa noin sentin mittaiseksi. Vältä liikuttamasta kynttilää palamisen aikana ja huomaa, että lasipurkin yläreuna voi olla todella kuuma. Älä polta kynttilöitä alle 15 cm päässä toisita kynttillöistä. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. Kynttilän palettua loppuun, poista sydänlankapidike pohjasta ja pese halutessasi lasipurkki kuumalla vedellä, jossa on muutama tippa tiskiainetta. Voit käyttää purkkia uudelleen tavaroiden säilytykseen tai kierrättää sen.

  • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen, tuoksuton, hajusteeton

  • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, alkoholia, eläinkokeita

  • Aineosat: Soijavaha

  • Kierrätys: Kierrätä purkki lasinkeräysjätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.