SEES Conditioner finland blue natural cosmetic hair care product brown bottle
hoitoaine kotimainen biohajoava rosmariini conditioner
SEES Conditioner finland blue natural cosmetic hair care product brown bottle
SEES hotelli tuotteet shampoo hoitoaine suihkusaippua käsisaippua
hoitoaine kotimainen biohajoava rosmariini conditioner
SEES Conditioner finland blue natural cosmetic hair care product brown bottle
SEES hotelli tuotteet shampoo hoitoaine suihkusaippua käsisaippua

Hoitoaine No. 1 Rosmariini & Kanerva

26,90 

 • Kanervauutetta sisältävä hoitoaine vahvistaa hiuksia ja tukee niiden luonnollista kiiltoa. Korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu kotimainen hoitoaine ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten turhia kemikaaleja, silikoneja tai sulfaatteja. Hoitoaine kosteuttaa tehokkaasti hiuksia ja poistaa sähköisyyttä jättäen hiuksista elinvoimaisemman näköiset. Biohajoavan ominaisuutensa ansiosta hoitoaine on luontoystävällisempi valinta. Voit siis helliä hiuksiasi iloisin mielin niin kotona, mökillä kuin matkallakin. Tuoksumaailma on saatu aikaan käyttäen vain aitoja eteerisiä öljyjä, jotka virkistävät ja rentouttavat mieltä hiustenpesun aikana. Päätuoksuina avautuu raikas ja voimakas rosmariini, joka sekoittuu kosteuttavaan ja ylelliseen kanervaan. Aito rosmariinin eteerinen öljy virkistää hiustenpesijän mieltä tehostan päänahan verenkiertoa. Hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille ja curly girl -menetelmää noudattaville.

  Hoitoaineen tuoksu sopii koko perheelle ja on SEESin tuotteille tyypillisen voimakas. Eteeriset öljyt haihtuvat kuitenkin ilmaan, eikä hiukset jää kuivuessaan enää tuoksumaan kuin aivan aavistuksen korkeintaan. Rosmariinin eteerinen öljy virkistää ja raikastaa hiustenpesijän mielen ja antaa aamusuihkussa kävijälle voimaa päivään. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämä tuoksuyhdistelmä saa käyttäjän mielen virkistymään toivottavasti tuoden samalla ilon pirskahduksia keskelle tavallisia arjen rutiineita. Hyvää hiuksille, mielelle ja luonnolle.

 • Koko: 300 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Voimakkaan yrttinen, ylellinen. Rosmariinin eteerinen öljy.

 • Käyttöohje: Levitä hoitoainetta pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa hetki. Jos haluat tehostaa pään verenkiertoa, hiero hellästi päänahkaa hoitoaineen vaikuttaessa. Huuhtele lopuksi. Ennen hoitoainetta, pese hiukset samaan sarjaan kuuluvalla biohajoavalla shampoolla.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen, sopii curly girl-menetelmää noudattaville.

 • EI: Keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, parabeeneja, silikoneja, sulfaatteja, eläinkokeita.

 • Aineosat: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl, Stearate, Cetrimonium Chloride, Ceteareth-20, Sodium Benzoate, Calluna Vulgaris Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil.

  Tuotteen pH 5,5.

 • Kierrätys:  Pullo on valmistettu kierrätysmuovista. Kierrätä pullo muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.