Biohajoava hoitoaine No. 1 Rosmariini & Kanerva

18,90 

Kosteuttava ja vahvistava hoitoaine hiuksillesi. Sulfaatiton ja silikoniton.

 

Kanervauutetta sisältävä biohajoava hoitoaine vahvistaa hiuksia ja tukee niiden luonnollista kiiltoa. Hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja poistaa sähköisyyttä jättäen hiuksista elinvoimaisemman näköiset. Tämä biohajoava hoitoaine on luontoystävällisempi valinta eikä kuormita samalla tavalla luontoa. Voit siis huoletta helliä hiuksiasi niin kotona kuin mökillä. Tuote on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita ja kemikaaleja. 

 

Tuoksumaailma on saatu aikaan vain aidoista eteerisistä öljyistä, jotka virkistävät ja rentouttavat mieltä hiustenpesun aikana. Päätuoksuina avautuu raikas ja yleellinen rosmariini, joka sekoittuu kosteuttavaan kanervaan. Aito rosmariinin eteerinen öljy virkistää hiustenpesijän mieltä. Tämä biohajoava hoitoaine sopii kaikille hiustyypeille, myös curly girl -menetelmää noudattaville. Valmistettu erittäin korkealaatuisista raaka-aineista, eikä sisällä mitään ylimääräistä. Hyvää hiuksille, mielelle ja luonnolle.

 

 

Käyttöohje: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa hetki ja huuhdo. 

 

Valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): SEES Conditioner No. 1 300ml Rosmary & heather Osasto:

Kuvaus

Biohajoava hoitoaine No. 1 Rosmariini & Kanerva

Hoitoaineen tuoksu sopii koko perheelle ja on SEESin tuotteille tyypillisen voimakas. Eteeriset öljyt haihtuvat kuitenkin ilmaan, eikä hiukset jää kuivuessaan enää tuoksumaan kuin aivan aavistuksen korkeintaan. Rosmariinin eteerinen öljy virkistää ja raikastaa hiustenpesijän mielen ja antaa aamusuihkussa kävijälle voimaa päivään. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämä  tuoksuyhdistelmä saa käyttäjän mielen virkistymään  toivottavasti tuoden samalla ilon pirskahduksia keskelle tavallisia arjen rutiineita. Biohajoava hoitoaine hellii mieltä, hiuksia ja luontoa. Testaa myös samaan sarjaan kuuluvaa biohajoavaa shampoota.

 

Biohajoava, kotimainen ja vegaaninen. Hoitoaineen raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä eikä sitä ole testattu eläimillä. Ei sisällä turhia kemikaaleja, sulfaatteja, silikoneja eikä parabeeneja. Tuotteen pH 5,5.

 

SEES Companyn tuotteet on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

Haluatko kuulla uutuuksistamme ensimmäisenä? Tilaa uutiskirjeemme tästä.