Vegaani ja biohajoava käsisaippua SEES No. 2 teepuu & rosmariini. Vegan and biodegradable hand soap. Scented with essential oil of tea tree and rosemary. Finnish hand wash.
Hand wash SEES no. 2 tea tree and rosemary
SEES käsisaippuat tarjous -50%.
Saippua SEES käsisaippua
Hand wash SEES no. 2 tea tree and rosemary
SEES käsisaippuat tarjous -50%.
Saippua SEES käsisaippua

Biohajoava nestesaippua No. 2 teepuu & rosmariini (500ml)

24,90 

Varastossa

 • Biohajoava nestesaippua No. 2 on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita käyttäen vain aitoja eteerisiä öljyjä. Huolella saippuaan valikoidut teepuun ja rosmariinin eteeriset öljyt on valittu niiden ominaisuuksien perusteella: luonnostaan antibakteerinen teepuu poistaa tehokkaasti lian ja bakteerit, kun taas rosmariinin eteerinen öljy hoitaa mieltä. Rosmariini tunnetaan rauhoittavana ja jännitystä poistavana luonnontuotteena. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämän saippuan yhdistelmä saa käyttäjän mielen rentoutumaan ja tuo toivottavasti voimaa keskelle arjen kiireitä. Tuoksu on samaan aikaan raikas ja voimakkaan yrttinen.

  Biohajoava nestesaippua on vähemmän luontoa kuormittavaa, mutta silti tehokas pesuaine päivittäiseen käsienpesuun. Käsisaippua poistaa tehokkaasti pöpöt ja epämiellyttävät hajut, kuten sipulin ja kalan. Saippua on tuoksutettu vain aidoilla eteerisillä öljyillä, mikä tekee saippuasta arvokasta ja laadultaan erinomaista.  Jos haluat nauttia eteeristen öljyjen tuomista vaikutuksista ja saada kylpyhuoneeseen ja keittiöön samalla ihanan ylellisen tuoksun, tämä nestesaippua on kotimainen vaihtoehtosi.

 • 500 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Raikas, voimakas ja yrttinen.
  Teepuun ja rosmariinin eteeriset öljyt.

 • Käyttöohje: Annostele sopiva määrä saippuaa, hiero kunnolla käsiin ja huuhtele.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, alkoholia, eläinkokeita

 • Ainesosat: Aqua, Sodium C12-18 alkyl sulfate, Cocamidopropyl betaine, sodium chloride, sodium benzoate, Caprylyl/Capryl glucoside, Rosmarinus Officinalis Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Citric Acid.

 • Kierrätys:  Pullon valmistukseen on käytetty kierrätysmuovia. Kierrätä pullo muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.