SEES Ikimetsä tikkudiffuuseri huonetuoksu tuoksutikut eteerinen öljy havumetsä finland forrest room scent essential oil
SEES huonetuoksu scent diffucer
SEES Metsä/Skogen Ikimetsä tuoteperhe
SEES Ikimetsä tikkudiffuuseri huonetuoksu eteerinen öljy havumetsä finland forrest room scent essential oil
SEES huonetuoksu scent diffucer
SEES Metsä/Skogen Ikimetsä tuoteperhe
SEES Ikimetsä tikkudiffuuseri huonetuoksu eteerinen öljy havumetsä finland forrest room scent essential oil

Huonetuoksu, Ikimetsä

34,90 

Varasto loppu

Ei varastossa

 • Huonetuoksu, jonka tuoksuissa vaeltavat aidot eteeriset öljyt ja jonka pohja-aine on biohajoavaa. Ikimetsä huonetuoksu on metsäinen ja sen voima tulee havupuiden huminasta ja vehreän maan monimuotoisista ja rauhoittavista elementeistä. Unisex-tuoksu sopii niin isoihin kuin pieniin tiloihin, sillä tuoksun voimakkuutta voi säätää helposti puutikkujen määrällä. Suomen metsistä inspiroituneena, tuoksumaailmassa on korostettu männyn, katajan ja kuusenhavun tuoksua. Lisäksi tuoksussa yhdistyy lämmin ja makea vetiver, sekä ylellinen seetri. Yhdessä nämä tekevät huonetuoksusta voimakkaan, aromikkaan ja ryhdikkään. Tuoksu on voimakas, jotta se saadaan nousemaan pullon kapeaa kaulaa pitkin ylös hiljalleen, mikä lisää tuotteen käyttöikää.

  Huonetuoksu on osa SEES Companyn ja Metsä/Skogenin yhteistä IKIMETSÄ-tuotesarjaa, joka on saanut inspiraationsa suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja voimaannuttavasta vaikutuksesta. Tuotteet edistävät kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia luontoyhteyden kautta.

 • 100 ml

 • Valmistumaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Voimakas, aromikas ja metsäinen.
  Männyn, katajan, kuusenhavun, seetrin ja vetiverin tuoksuja.

 • Käyttöohje: Avaa korkki ja aseta tuoksutikut pulloon. Tuoksun haihtuessa voit kääntää tuoksutikun toisinpäin. Tuoksu kestää tikkujen määrästä riippuen 3-6 kk avaamisesta. Jos tuoksu on liian voimakas, laita pulloon vähemmän tikkuja.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, cruelty-free, kasviperäinen.

 • EI:  Väri- tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, ei eläinkokeita.

 • Ainesosat: Pinus sylvestris, Juniperus communis, Cedrus Atlantica, Pogostemon Cablin, Abies alba needle, Vetiveria zizanoides, Carophyllene, Sandalori, Cis-3-Hexenol, 3-methoxy-3-methyl-1-butanol

 • Kierrätys: Kierrätä pullo lasinkeräykseen.

 • Varoitus: Terveydelle haitallista nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta ja kuumilta pinnoilta. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.