Maailman ensimmäinen tuoksutyöpaja yhdistää luonnontuoksut ja metsämikrobit

sees scent lab tuoksutyöpaja tuoksupaja virkistyspäivä tykypäivä

LEHDISTÖTIEDOTE 10.9.2024

Suomalainen tuoksutalo SEES ja metsämikrobeista tunnettu Uute Scientific lanseeraavat Habitare-messuilla Helsingissä SEES Scent Lab® x Forest Microbes -työpajakonseptin, jossa jokainen voi tehdä itselleen räätälöidyn tuoksun ja yhdistää siihen tutkitusti vastustuskykyä tukevia Re-Connecting Nature™ -metsämikrobeita. Työpaja sopii osaksi yritysten asiakas- tai henkilöstötilaisuuksia. Habitaressa myös kuluttajat voivat tehdä oman metsämikrobituoksun maksuttomissa työpajoissa.

Re-Connecting Nature™ -metsämikrobit ovat suomalaista huippututkimusta, ja niiden on tieteellisesti todistettu kouluttavan vastustuskykyä. Tämä innovaatio tekee SEES Scent Labista® ensimmäisen maailmassa, joka yhdistää aitoja luonnontuoksuja ja metsämikrobialtistusta hyvinvoinnin tueksi.

SEES Scent Lab® – tuoksumuistoja ja hyvinvointia

SEES Scent Lab® tarjoaa osallistujille mahdollisuuden luoda oma, henkilökohtainen aromaterapeuttinen tuoksuöljy, joka tukee hyvinvointia ja luo tuoksumuistoja. SEESin tavoitteena on tehdä tuoksuista kiinteä osa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta. SEESin toimitusjohtaja Elisa Koivumaa korostaa tuoksujen merkitystä osana kokemuksellista ympäristöä:


”SEESin ydinosaamista on luoda aidoista luonnontuoksuista tuoksumaailmoja ja auttaa brändejä hyödyntämään tuoksuja omassa asiakaskokemuksessaan. Aitojen tuoksujen kautta luotuja tuoksumuistoja olemme työstäneet maineikkaille toimijoille, kuten Finnairille. Nyt haluamme vahvistaa myös kuluttajien ymmärrystä tuoksujen hyvinvointia tukevista vaikutuksista ja samalla syntyi ajatus myös luontoaltistuksen lisäämisestä osaksi tuoksutyöpajaa. SEES Scent Lab® x Forest Microbes -työpajoihin voi osallistua Habitaressa, ja niitä voi tilata myös yrityksen henkilöstölle tai asiakastapahtumiin. Konsepti taipuu pidettäväksi myös erittäin isoille osallistujamäärille, Koivumaa kertoo.”

Re-Connecting Nature™ – Tieteellisesti todistettua metsämikrobialtistusta

Yhteistyö Uute Scientificin kanssa tekee SEES Scent Labista® poikkeuksellisen. Re-Connecting Nature™ on patentoitu mikrobiuute, joka jäljittelee monimuotoista mikrobiyhteisöä, jota tavataan luonnollisissa metsäympäristöissä. Raaka-aine on kehitetty Helsingin ja Tampereen yliopistojen tutkimusten pohjalta, ja se on suunniteltu tarjoamaan luontoaltistus osana jokapäiväisiä kulutustuotteita.

Uute Scientificin markkinointijohtaja ja perustajajäsen Rita Nordin selittää innovaation taustaa:
”Luontoaltistus on välttämätöntä, jotta puolustusjärjestelmämme voi kouluttaa itseään ja ylläpitää toimintakykyään. Olemme kehittäneet Re-Connecting Nature™ -mikrobiuutteen, joka tuo luontoaltistuksen helposti ja turvallisesti osaksi arkea. Yhteistyömme SEESin kanssa mahdollistaa sen, että metsäaltistus voidaan nyt lisätä työpajassa räätälöityyn asiakkaa omaan voimatuoksuun, mikä on ainutlaatuista maailmassa.”

SEES Scent Lab® x Forest Microbes -työpajat Habitaressa päivittäin klo 13 Choice-osastolla. 

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: 

Elisa Koivumaa, CEO & Founder, SEES, elisa@seescompany.fi, 0405755550
Rita Nordin, CMO &Co-Founder, Uute Scientific Oy, rita.nordin@uutescientific.com, 0503072230