Tiskiaine-spray No. 1 Veriappelsiini

14,90 

Biohajoavaa puhtautta ja aitoja eteerisiä öljyjä.

 

Suihkutettava käsitiskiaine-spray tekee tiskaamisesta helppoa ja nopeaa. Rasvan ja ruokajäämät astioista tehokkaasti puhdistava vaahtoava käsitiskiaine on biohajoava, joten se sopii tiskaamiseen niin kaupungissa kuin mökillä.  Suihkuta tiskiainetta puhdistettavalle astialle, harjaa tiskiharjalla  ja huuhtele lopuksi. Astioista helposti pois huuhtoutuva tiskiaine tekee niistä puhtaita ja kirkkaita. 

 

SEES No. 1 käsitiskiaineen hedelmäinen ja raikas tuoksu tulee aidosta veriappelsiinin eteerisestä öljystä. Veriappelsiinin eteerisen öljyn sanotaan rauhoittavan ja rentouttavan, mutta samalla myös elävoittävän mielialaa. Helppokäyttöinen ja ylellinen tiskiaine sopii myös keittiön pintojen ja ruokapöydän puhdistamiseen: kostuta keittiörätti veteen ja suihkuta siihen pieni määrä tiskiainetta. Pyyhi pinnat, jääkaappi ja pinttyneetkin ruoka- ja rasvatahrat pois ilman että kuormitat kotiasi turhilla kemikaaleilla.

 

500 ml

 

Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita. Vegaaninen ja biohajoava.

Valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): SEES Dish wash 500ml Osasto:

Kuvaus

SEES Tiskiaine-spray No. 1 Veriappelsiini

Ainesosat: Kookosöljy-yhdiste > 5%, Sokeritensidi > 5%, Kasvipohjainen alkoholi < 5%, Merisuola < 5%, Natriumbentsoaatti < 5%, Eteerinen Öljy < 5%. pH noin 6.

Ingredients: Coconut Oil Compound 5-15 %, Sugar Tensides < 5 %, Sea Salt < 5 %, Vegetable Based Alcohol < 5 %, Natrium Benzoate < 5 %, Essential Oil < 5%.

INCI: Sodium Lauryl Sulfate, Cocoamidopropyl betaine, Capryl Glucoside, Alcohol, Sea Salt, Sodium Benzoate, Citrus sinensis oil.

 

VAROITUS: Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet käytön jälkeen.

WARNING: Keep out of the reach of children. Wash hands after use.

VARNING: Förvaras oåtkomligt för barn. Tvätta händerna efter användning.

 

Haluatko kuulla uutuuksistamme ensimmäisenä? Tilaa uutiskirjeemme tästä.