Pyykkietikka laventeli piparminttu eteerinen öljy. Laundry vinegar peppermint lavender calming essential oils.
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural softener
ランドリービネガー SEES
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener
Pyykkietikka laventeli & piparminttu biohajoava Sees company
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural softener
ランドリービネガー SEES
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener
Pyykkietikka laventeli & piparminttu biohajoava Sees company

Pyykkietikka No. 2 Rauhoittava, laventeli & piparminttu

17,90 

Varastossa

 • SEES pyykkietikka on korkealaatuinen, luonnollisista raaka-aineista valmistettu huuhteluaine kirjo- ja valkopyykille. Pohja-aineena toimii suomalainen väkiviinaetikka, johon ei ole lisätty vettä. Tästä syystä annosteluksi riittää vain 2-3 korkillista pyykkietikkaa. Biohajoava pyykkietikka on luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen.

  Pyykkietikka No. 2 laventeli ja piparminttu hellii tekstiilejä ja rentouttaa pyykkääjän mieltä tuoksullaan. Pyykkietikka pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Päätuoksuina on käytetty tasapainottavaa laventelia ja viilentävää piparminttua. Laventelin eteerisen öljyn tiedetään erityisesti rauhoittavan ja rentouttavan mieltä, kun taas vastapainona piparminttu vahvistaa ja raikastaa oloa. Lisäksi tuoksusekoitetta täydentää muun muassa hienostunut ruusu sekä antiseptinen ja puhdistava palmarosa.

   

  MIKSI PYYKKIETIKKA?
  Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut ja täten ehkäisee lian ja pölyn tarttumista. Perinteisistä huuhteluaineista poiketen pyykkietikka ei peitä epämiellyttäviä tuoksuja, vaan neutraloi ne. Tästä syystä pyykkietikka onkin loistava apu myös urheiluvaatteiden pesussa. Se poistaa tehokkaasti tunkkaisia hajuja, kuten hikeä, tupakan ja homeen hajua. Pyykkietikka ei tuki tekstiilien kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilin kuivuessa ja jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. SEES pyykkietikat kuormittavat vähemmän luontoa ja ovat tietoisen kuluttajan valinta. Pyykkietikan käyttö puhdistaa pesuainejäämät pyykkikoneesta ja pitää koneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

 • Koko: 500 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Rauhoittava
  Laventelin, piparmintun, palmarosan, patsulin, fenkolin ja ruusun eteerisiä öljyjä.

 • Käyttöohje: Ravista ennen jokaista käyttökertaa. Annostele huuhteluaineen sijasta 2–3 korkillista pyykkietikkaa suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon. Urheiluvaatteille ja pinttyneille hajuille sekoita 1 dl pyykkietikkaa 5 litraan vettä. Liota tekstiiliä 15-30 minuuttia ja puristele pois valuva vesi. Älä huuhtele, vaan pese tekstiili pesukoneessa normaalisti.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen.

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, klooria, eläinkokeita, lisättyä vettä.

 • Ainesosat: Väkiviinaetikka (etikkahappo 9 – < 10 %), Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Cymbopogon martinii oil, Pogostemon cablin leaf oil, Foeniculum vulgare oil, Rosa damascena flower oil

 • Kierrätys: Muovipullo on valmistettu kierrätysmuovista. Tuotteen loputtua kierrätäthän pullon muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.