Saunapesu No. 1 eucalyptus & sitruuna

14,90 

Ekologinen pesuaine saunaan ja kylpyhuoneeseen

Biohajoava SEES Saunapesu on helppo tapa pestä koti- tai mökkisauna – sekä samalla suihkuhuoneen kaakelit ja lasiovet.  Spray-pullo tekee pesemisestä nopeampaa ja vaivatonta, eikä voimakasta jynssäämistä tarvita. Sitruunan ja eucalyptyksen eteeriset öljyt raikastavat saunan – ja virkistävät pesijän mielen.  Suomessa valmistettu saunanpesuaine ei kuormita luontoa ja 100 % luontoon biohajoava.

 

Tuotetunnus (SKU): sauna wash 500ml eucalyptus & lemon Osasto:

Kuvaus

Kotimainen ja luontoystävällinen saunapesuaine

Meille suomalaisille saunominen on lähellä sydäntä ja viihtyisän saunanillan saa aikaan raikas ja puhdas sauna. Biohajoava saunapesuaine sopii koti- ja mökkisaunaan. Sooda-pohjainen saunapesu on tehokas pinttyneen lian ja hajujen poistaja. Eucalyptuksen ja sitruunan eteerisillä öljyillä tuoksutettu saunapesu on valmistettu korkealaatuisista kasviperäisistä raaka-aineista eikä se kuormita luontoa. Tuoksussa yhdistyy raikkaan sitruunan ja virkistävän eucalyptuksen eteeriset öljyt. Yhdessä ne saavat aikaan virkistävän ja puhdistavan tuoksun, joka raikastaa tehokkaasti koko saunan mukaan lukien tunkkaisen huoneilman. Pesun yhteydessä eteeristen öljyjen arvokkaat tuoksut vaeltavat ympäriinsä ja voit nauttia niiden aikaansaamasta aromaterapiasta. Pesuaineessa ei ole käytetty keinotekoisia ainesosia eikä synteettisiä tuoksuaineita.

 

SEES Saunapesulla peset kätevästi lauteet, penkit, seinät, lattiat, suihkutilat ja jopa saunan vadit. Sinun ei tarvitse kuin suihkauttaa pesuainetta likaiselle pinnalle ja huuhdella. Tehokas ja riittoisa puhdistusaine, joka on kaiken lisäksi 100% biohajoavaa. Vegaaninen ja ympäristöystävällinen — erinomainen valinta suomalaiseen saunaan.

Käyttöohje

Etene saunanpesussa laude kerrallaan: Suihkuta saunapesuainetta suoraan puulauteelle ja pese laude heti vettä täynnä olevalla pesusienellä. Tällä tavoin pesuaine ei jää liian pitkäksi aikaa puupinnalle ja saunanpesu hoituu hetkessä rasittamatta liikaa puulauteita. Voit käyttää pesuainetta myös kylpyhuoneen kaikille muillekin pinnoille, paitsi komposiitille. Luontoystävällinen saunapesu sopii lasioviin, kaakelipinnoille ja kaakeleiden saumoille.

 

Valmistettu Suomessa.

SEES Companyn tuotteet on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

Haluatko kuulla uutuuksistamme ensimmäisenä? Tilaa uutiskirjeemme tästä.