Suihkusaippua No. 1 seetri & appelsiini (500ml)

18,90 

Koko perheen hellävarainen saippua – ISOMPI KOKO

Koko vartalolle tarkoitettu biohajoava suihkusaippua on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita käyttäen vain aitoja eteerisiä öljyjä. Tämä Suomessa valmistettu, kotimainen saippua ei sisällä turhia kemikaaleja ja on näin ollen ympäristöystävällisempi valinta. Saippua soveltuu myös hiustenpesuun, joten se on kodin lisäksi oiva valinta mukaan mökille ja matkoille. Suihkusaippua on hellä iholle ja sen tuoksu on hienostunut yhdistelmä raikasta havumetsää ja sitrusta. Päätuoksuina avautuvat raikas seetri, joka sekoittuu makeaan appelsiiniin. Laventeli tuo saippuaan hienostuneen jälkituoksun yhdessä rosmariinin kanssa. Suihkusaippua on tuoksutettu vain aidoilla eteerisillä öljyillä, mikä tekee siitä arvokasta ja laadultaan erinomaista.

Tuotteen tuoksu saattaa olla sinulle jo tuttu, sillä tuoksuyhdistelmä on sama kuin rakastetun käsisaippuamme, mutta miedompi. Tuoksuyhdistelmä on pitkän kehitystyön tulos ja sen tuoksumaailma kuvastaa puhdasta havumetsää, jossa on ripaus ylellisiä ja hyvää tekeviä kasveja ja kukkia. Halusimme tuoksuyhdistelmän tuovan piristystä ja raikkautta käyttäjälle. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämä saippua saa käyttäjän mielen virkistymään ja tuo toivottavasti ilon pirskahduksia keskelle tavallisia arjen rutiineita.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Suihkugeeli No.1 Seetri & appelsiini (500ml) Osasto:

Kuvaus

Hellävaraista ja puhdasta

Koko vartalolle ja hiusten pesuun sopiva biohajoava suihkusaippua on valmistettu Suomessa ilman keinotekoisia tuoksu-, väri- tai eläinperäisiä raaka-aineita. Ei sisällä myöskään parabeenejä. Saippua on ympäristöystävällisempi valinta ja oiva valinta kodin lisäksi mökillä peseytymiseen. Sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä eikä kuivata käytössä. Suihkusaippua onkin hellä iholle ja sen tuoksu on hienostunut yhdistelmä raikasta havumetsää ja sitrusta.

 

Valmistettu Suomessa.

 

Biohajoava suihkusaippua saatavilla useammassa koossa: vaihtoehtoina 300 ml ja 500 ml pakkauskoot.

Kierrätä pullo muovijätteenä.

 

INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Capryl / Capryl Glucoside, Sea Salt, Benzoic Acid, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Cedrus Wood Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citric Acid.

 

SEES Companyn kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.