Tiskiaine-spray No. 1 veriappelsiini

14,90 

Biohajoavaa puhtautta ja aitoja eteerisiä öljyjä.

 

Suihkutettava käsitiskiaine tekee tiskaamisesta helppoa ja nopeaa. Tämä Suomessa valmistettu, vaahtoava käsitiskiaine puhdistaa rasvan ja ruokajäämät tehokkaasti astioista. Kaiken lisäksi tiskiaine on biohajoava, joten sillä tiskaat niin kaupungissa kuin mökillä. Suihkuta tiskiainetta puhdistettavalle astialle, harjaa tiskiharjalla ja huuhtele lopuksi. Helposti pois huuhtoutuva tiskiaine tekee astioista puhtaita ja kirkkaita. Kätevän spray-pullon ansiosta et enää heitä hukkaan tiskiainetta. Yksi suihkaus on todella riittoisa.

 

SEES No. 1 käsitiskiaineen hedelmäinen ja raikas tuoksu tulee aidosta veriappelsiinin eteerisestä öljystä. Veriappelsiinin eteerisen öljyn sanotaan rauhoittavan ja rentouttavan, mutta samalla myös elävöittävän mielialaa. Helppokäyttöinen ja ylellinen tiskiaine sopii myös keittiön pintojen ja ruokapöydän puhdistamiseen: kostuta keittiörätti veteen ja suihkuta siihen pieni määrä tiskiainetta. Pyyhi pinnat, jääkaappi ja pinttyneetkin ruoka- ja rasvatahrat pois ilman että kuormitat kotiasi turhilla kemikaaleilla. Anna tuoksun piristää arkeasi. 

 

 

500 ml

 

Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita. Vegaaninen ja biohajoava.

Valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): SEES Dish wash 500ml Osasto:

Kuvaus

SEES Tiskiaine-spray No. 1 Veriappelsiini

Tiskiaine-spray on valmistettu korkealaatuisia raaka-aineita hyväksi käyttäen. Nyt voit nauttia eteeristen öljyjen tuomasta virkistäytymisestä samalla kun tiskaat. Et tarvitse suurta kemikaalikuormaa kotiisi saadaksesi puhtaan lopputuloksen. Valitse ekologisempi tiskiaine, jolla tiskaaminen on tehty vaivattomaksi. Kierrätäthän pullon muovijätteenä.

Käyttöohje

Suihkuta puhdistettavalle astialle, harjaa tiskiharjalla tai hankaa sienellä ja huuhtele. Pesuaine huuhtoutuu helposti pois astioista jättäen jälkeen puhtaan lopputuloksen.

 

Ainesosat: Kookosöljy-yhdiste > 5%, Sokeritensidi > 5%, Kasvipohjainen alkoholi < 5%, Merisuola < 5%, Natriumbentsoaatti < 5%, Eteerinen Öljy < 5%. pH noin 6.

Ingredients: Coconut Oil Compound 5-15 %, Sugar Tensides < 5 %, Sea Salt < 5 %, Vegetable Based Alcohol < 5 %, Natrium Benzoate < 5 %, Essential Oil < 5%.

INCI: Sodium Lauryl Sulfate, Cocoamidopropyl betaine, Capryl Glucoside, Alcohol, Sea Salt, Sodium Benzoate, Citrus sinensis oil.

 

VAROITUS: Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet käytön jälkeen.

WARNING: Keep out of the reach of children. Wash hands after use.

VARNING: Förvaras oåtkomligt för barn. Tvätta händerna efter användning.

 

Haluatko kuulla uutuuksistamme ensimmäisenä? Tilaa uutiskirjeemme tästä.