Soijavahakynttilä No. 2 tuoksuton

14,90 

Soijavahakynttilä No. 2 on tuoksuton ja puhdas soijavahakynttilä ilman turhia kemikaaleja. Suomessa käsin valmistetut soijavahakynttilät tuovat tunnelman kotiin. Kynttilä valmistetaan puhtaasta ja ekologisesta soijavahasta, joka vapauttaa perinteistä steariinia huomattavasti vähemmän myrkkyjä huoneilmaan. Kynttilä sopii erinomaisesti koteihin, joissa ei voida käyttää voimakkaita tuoksuja. Tästä syystä kynttilä on suosittu etenkin allergia-, lapsi- ja eläinperheissä. Kaikki SEESin soijavahakynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Jokainen kynttilä on hieman erilainen, sydänlanka voi olla hieman kallellaan tai kynttilän pinnassa voi näkyä rosoa. Käsinvaletuissa kynttilöissä saa näkyä käsin tekemisen jälki.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Soijavahakynttilä No. 2 tuoksuton Osasto:

Kuvaus

Puhdas ja tuoksuton soijavahakynttilä

Käyttö:

Tuoksuton soijavahakynttilä palaa huomattavasti puhtaammin kuin perinteiset steariini- ja parafiinikynttilät. Anna soijavahakynttilän palaa ensimmäisellä kerralla niin pitkään, kunnes sula kynttilävaha yltää lasipurkin reunoihin asti. Soijavahaan ei muodostu tällöin tunnelimaista koloa, vaan kynttilä palaa tasaisesti ja pitkään. Älä polta kynttilää yli 3 tuntia kerrallaan. Ennen seuraavaa polttokertaa leikkaa sydänlankaa noin sentin mittaiseksi. Vältä liikuttamasta kynttilää palamisen aikana ja huomaa, että lasipurkin yläreuna voi olla todella kuuma. Älä polta kynttilöitä alle 15 cm päässä toisista kynttilöistä. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. Kynttilän palettua loppuun, poista sydänlanka pidike pohjasta ja pese halutessasi lasipurkki kuumalla vedellä, jossa on muutama tippa tiskiainetta. Voit käyttää purkkia uudelleen tavaroiden säilytykseen tai kierrättää purkin lasinkeräysjätteen mukana.

 

SEES Companyn tuotteet on valmistettu Suomessa parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Tuotteemme ei sisällä turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. Lue tarinamme täältä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.