Soijavahakynttilä No. 1 Bergamotti & sitruuna

19,90 

Soijavahakynttilä on SEESin joulumarkkinoille tuoma uutuus, bergamotilta ja sitruunalta tuoksuva kotimainen tunnelmanluoja. Kynttilä on valmistettu puhtaasta ja ekologisesta soijavahasta, joka vapauttaa perinteistä steariinia huomattavasti vähemmän myrkkyjä huoneilmaan. Kynttilässä ei ole käytetty mitään keinotekoisia tuoksuaineita, ainoastaan 100% aitoja bergamotin ja sitruunan eteerisiä öljyjä. Tuoksu on mieto ja hienostuneen sitruksinen.

Soijavahakynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Jokainen kynttilä on hieman erilainen, sydänlanka voi olla hieman kallellaan tai kynttilän pinnassa voi näkyä rosoa. Käsinvaletuissa kynttilöissä näkyy käsin tekemisen jälki. Meille SEES Companyssa on erityisen tärkeää, että jokainen myymämme tuote on eettisesti Suomessa valmistettu, eikä se sisällä mitään turhia kemikaaleja tai ainesosia.

 

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Soijavahakynttilä No. 1 Bergamotti (pieni koko) Osasto:

Kuvaus

Soijavahakynttilä bergamotti & sitruuna

 

KÄYTTÖOHJE:

On hyvä huomioida muutama asia ennen kuin poltat soijavahakynttilä bergamotti & sitruunaa. Anna kynttilän palaa ensimmäisellä kerralla niin pitkään, kunnes sula kynttilävaha yltää lasipurkin reunoihin asti. Soijavahaan ei muodostu tällöin tunnelimaista koloa, vaan kynttilä palaa tasaisesti ja pitkään. Älä polta kynttilää yli 3 tuntia kerrallaan. Ennen seuraavaa polttokertaa leikkaa sydänlankaa noin sentin mittaiseksi. Vältä liikuttamasta kynttilää palamisen aikana ja huomaa, että lasipurkin yläreuna voi olla todella kuuma. Älä polta kynttilöitä alle 15 cm päässä toisista kynttilöistä. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. Kynttilän palettua loppuun, poista sydänlanka pidike pohjasta ja pese halutessasi lasipurkki kuumalla vedellä, jossa on muutama tippa tiskiainetta. Voit käyttää purkkia uudelleen tavaroiden säilytykseen tai kierrättää purkin lasinkeräysjätteen mukana.

 

SEES Companyn tuotteet on valmistettu Suomessa parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Tuotteemme ei sisällä turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. Lue tarinamme täältä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.