Lahjapaketti No. 1 Bergamotti & sitruuna

64,90 

Lahjapaketti sisältää biohajoavan tekstiilisuihkeen, pyykkietikan ja ihoöljyn. Tuotteita yhdistää 100 % aidot eteeriset öljyt: bergamotti ja sitruuna.

 

Tekstiilisuihke raikastaa vaikeasti pestävät tekstiilit: veneen, mökin vieraspatjan, ryijyt, matot ja huonekalut. Kemikaaliton tekstiilisuihke on tuoksutettu aidoilla bergamotin ja sitruunan eteerisillä öljyillä. Tekstiilisuihkeella voi myös helposti oikoa kesämekon helmat ja pöytäliinan: suihkuta ja anna kuivua. Pakettiin kuuluu SEES Tekstiilisuihke No. 1 bergamotti & sitruuna. Raikasta ja luonnollista.

 

Pyykkietikka on luonnollinen ja biohajoava vaihtoehto markettien huuhteluaineille. Pyykkietikkaa käytetään pyykkikoneen huuhteluainelokerossa muutama korkillinen jokaisen pyykkikoneellisen yhteydessä. Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut, säilyttää tekstiilin värit ja neutraloi hajut. Urheiluvaatteet golf-paidoista juoksukenkiin raikastuvat ilman kemikaaleja. Etikan haju haihtuu kokonaan kuivuessaan ja jäljelle jää vain eteeristen öljyjen ylellinen tuoksu. Tutustumispaketissa on SEES Pyykkietikka No. 1 Bergamotti & sitruuna

 

Korkealaatuinen luonnonkosmetiikka-ihoöljy täydellinen koko vartalolle suihkun ja saunan jälkeen. Öljy sopii myös hierontaan. Bergamotin ja sitruunan eteerisillä öljyillä tuoksutettu ihoöljy rentouttaa myös mielen ja rauhoittaa. Ei kemikaaleja, keinotekoisia hajusteita tai säilöntäaineita. Pohjaöljynä toimii viinirypälesiemenöljy, joka on täynnä vitamiineja ja flavonoideja – rikasta ravintoa kuivalle iholle.  SEES ihoöljy No. 1 Seesteinen bergamotti & sitruuna.

 

Lahjapaketin tuotteita yhdistää parhaat mahdolliset raaka-aineet, korkealaatuinen design ja kotimaisuus. Tuotteet ovat biohajoavia ja täyttävät luonnonkosmetiikkastandardit. Paketti on edullisempi, kuin tuotteet yksittäin ostettuna.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Tutustumispaketti No. 1 Osastot: , ,

Kuvaus

SEES Lahjapaketti No. 1 Seesteinen, Bergamotti & sitruuna

SEES Companyn lahjapaketti sisältää kolme bergamotin ja sitruunan eteerisillä öljyillä tuoksutettua biohajoavaa ja luonnonkosmetiikkastandardit täyttävää tuotetta:

 

1 kpl SEES Testiilisuihke No. 1 Bergamotti & sitruuna

1 kpl SEES Pyykkietikka No. 1 Bergamotti & sitruuna

1 kpl SEES Ihoöljy No. 1 Bergamotti & sitruuna

 

SEES Companyn ihoöljyt on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.