SEES pyykkietikka biohajoava ja kotimainen. Eteeriset öljyt greippi neroli. Biodegradable laundry vinegar grapefruit neroli essential oil.
ランドリービネガー SEES
Pyykkietikka SEES ランドリービネガー SEESpyykkietikka annostelu 2 korkillista jokaiseen pyykkikoneelliseen laundry vinegar Finland hyödyt SEES
SEES ランドリービネガー SEESpyykkietikka annostelu 2 korkillista jokaiseen pyykkikoneelliseen laundry vinegar Finland
ランドリービネガー SEES
Pyykkietikka SEES ランドリービネガー SEESpyykkietikka annostelu 2 korkillista jokaiseen pyykkikoneelliseen laundry vinegar Finland hyödyt SEES
SEES ランドリービネガー SEESpyykkietikka annostelu 2 korkillista jokaiseen pyykkikoneelliseen laundry vinegar Finland

Pyykkietikka No 5 Raikas, greippi & neroli

17,90 

Varasto loppu

Ei varastossa

 • SEES pyykkietikka on korkealaatuinen, luonnollisista raaka-aineista valmistettu huuhteluaine kirjo- ja valkopyykille. Pohja-aineena toimii suomalainen väkiviinaetikka, johon ei ole lisätty vettä. Tästä syystä annosteluksi riittää vain 2-3 korkillista pyykkietikkaa. Biohajoava pyykkietikka on luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen.

  Pyykkietikka No. 5 Greippi & neroli hellii tekstiilejä ja piristää pyykkääjän mieltä. Pyykkietikan päätuoksuna on kirpakka greippi, jonka eteerinen öljy on raikkaan sitruksinen. Tuoksu laukaisee jännitystiloja ja lievittää masennusta. Tuoksusekoitetta täydentää nerolin eteerinen öljy, joka tuo tuoksuun makeutta ja lämpöä. Sen eteerinen öljy virkistää ja lievittää pahaa oloa. Nerolin eteerinen öljy saadaan appelsiinikukasta ja se on yksi arvokkaimmista eteerisistä öljyistä. Pyykkietikka pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina.

 • MIKSI PYYKKIETIKKA?
  Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut ja täten ehkäisee lian ja pölyn tarttumista. Perinteisistä huuhteluaineista poiketen pyykkietikka ei peitä epämiellyttäviä tuoksuja, vaan neutraloi ne. Tästä syystä pyykkietikka onkin loistava apu myös urheiluvaatteiden pesussa. Se poistaa tehokkaasti tunkkaisia hajuja, kuten hikeä, tupakan ja homeen hajua. Pyykkietikka ei tuki tekstiilien kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilin kuivuessa ja jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. SEES pyykkietikat kuormittavat vähemmän luontoa ja ovat tietoisen kuluttajan valinta. Pyykkietikan käyttö puhdistaa pesuainejäämät pyykkikoneesta ja pitää koneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

 • 500 ml

 • Valmistumaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Raikas
  Greipin ja nerolin eteerisiä öljyjä.

 • Käyttöohje: Ravista ennen jokaista käyttökertaa. Annostele huuhteluaineen sijasta 2–3 korkillista pyykkietikkaa suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon. Urheiluvaatteille ja pinttyneille hajuille sekoita 1 dl pyykkietikkaa 5 litraan vettä. Liota tekstiiliä 15-30 minuuttia ja puristele pois valuva vesi. Älä huuhtele, vaan pese tekstiili pesukoneessa normaalisti.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, klooria, alkoholia, eläinkokeita, lisättyä vettä

 • Ainesosat: Väkiviinaetikka (etikkahappo 9 – < 10 %), Citrus paradisi, Simmondsia chinensis, Citrus auratium amara

 • Kierrätys: Muovipullo on valmistettu kierrätysmuovista. Tuotteen loputtua kierrätäthän pullon muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.