Pyykkietikka No 5 Raikas, greippi & neroli

17,90 

UUTUUS! Pyykkietikka No 5 Raikas, greippi & neroli piristää pyykkääjän mieltä ja tuo kylpyhuoneeseen valloittavan sitruksisen tuoksun. Kotimainen SEES pyykkietikka on tuoksutettu vain 100 % aidoilla eteerisillä öljyillä ja se on biohajoavaa ja vegaanista. Pyykkietikan päätuoksuna on kirpakka greippi, jonka eteerinen öljy on raikkaan sitruksinen. Tuoksusekoitteen täydentää nerolin eteerinen öljy, joka tuo tuoksuun makeutta ja lämpöä. Pyykkietikkaa ei ole laimennettu vedellä, joten muutama korkillinen riittää.  Pyykkietikan pohjana on suomalainen väkiviinaetikka, ei maaöljypohjainen etikkahappo. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Lue sivun alalaidasta lisää.

 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Pyykkietikka No. 5 greippi & neroli Osasto:

Kuvaus

Pyykkietikka greippi & neroli

Sees pyykkietikka No 5 Raikas, greippi & neroli piristää pyykkääjän mieltä ja kylpyhuonetta. Pyykkietikan päätuoksuna on kirpakka greippi, jonka eteerinen öljy on raikkaan sitruksinen. Tuoksusekoitteen täydentää nerolin eteerinen öljy, joka tuo tuoksuun makeutta ja lämpöä. Nerolin eteerinen öljy saadaan appelsiinikukasta ja se on yksi arvokkaimmista eteerisistä öljyistä.

Pyykkietikka No. 5 on korkealaatuinen, luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettu pyykinhuuhteluaine kirjo- ja valkopyykille. Pyykkietikkamme ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Kotimainen, biohajoava ja vegaaninen. Pyykkietikan pohjana on suomalainen väkiviinaetikka, johon ei ole lisätty vettä.

Pyykkietikka käyttöohje

Normaali pyykinpesu: Ravista ennen jokaista käyttökertaa. Annostele huuhteluaineen asemesta 2–3 korkillista suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon.

Urheiluvaatteet ja pinttyneet hajut: Sekoita 1 dl pyykkietikkaa 5 litraan vettä. Liota tekstiiliä 15-30 minuuttia ja puristele pois valuva vesi. Älä huuhtele, vaan pese tekstiili pesukoneessa normaalisti.

Pyykkietikan hyödyt

Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut ja ehkäisee lian ja pölyn tarttumista. Perinteisistä huuhteluaineista poiketen pyykkietikka ei peitä epämiellyttäviä tuoksuja, vaan neutraloi ne. Pyykkietikka onkin loistava apu esimerkiksi urheiluvaatteiden pesussa. Etikka ei myöskään tuki tekstiilin kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan tekstiilin kuivuessa, jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. Pyykkietikan käyttö pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina.

Kemikaalittomat Sees pyykkietikat eivät rasita luontoa ja puhdistavat pesuainejäämät pyykkikoneesta pitäen koneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

Miksi käyttää pyykkietikkaa?

 

• Neutraloi epämiellyttävät hajut, eikä peitä niitä alleen, kuten perinteinen huuhteluaine tekee.

• Luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen.

• Ympärisystävällinen. Ei kuormita luontoa, biohajoava ja vegaaninen

• Pehmentää pyykin ja poistaa sähköisyyden.

• Pyykkietikalla saa pois pahat hajut, kuten tupakan haju, home, tunkkaisuus, hiki, rasva.

• Ei tuki tekstiilin kuituja, vaan sulkee ne: pyyhkeet pysyvät imukykyiseinä ja vaatteiden värit säilyvät. Pidentää vaatteen käyttöikää.

• Puhdistaa pesukoneen pyykinpesun yhteydessä ja raikastaa pyykkikoneen pesuainejäämistä.

 

Tuotetiedot: Pyykkietikka No 5 Raikas, greippi & neroli

SISÄLTÄÄ: Kotimainen väkiviinaetikka (etikkahappo 9 – < 10%), greipin ja nerolin eteerisiä öljyjä.  0% lisättyä vettä.

INNEHÅLLER: Vinäger (ättiksyra 9 -< 10%), eteriska oljor av grapefrukt och neroli.

INCI: Distilled white vinegar  (acetic acid 9 -< 10%), Citrus paradisi (Grapefruit oil), Simmondsia chinensis (jojoba oil), Citrus auratium amara (Neroli oil).

 

SEES Companyn kaikki tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme on valmistettu ilman turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. SEES – sovussa arjen kanssa.