biohajoava SEES pyykkietikka raikas mänty ja appelsiini eteeriset öljyt. Biodegradable laundry vinegar pine and orange essential oil.
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener pine
ランドリービネガー SEES
Pyykkietikka mänty & appelsiini biohajoava Sees company
SEES pyykkietikka laundry vinegar natural fabric softener pine
ランドリービネガー SEES
Pyykkietikka mänty & appelsiini biohajoava Sees company

Pyykkietikka No. 3 Virkistävä, mänty & appelsiini

17,90 

Varastossa

 • SEES pyykkietikka on korkealaatuinen, luonnollisista raaka-aineista valmistettu huuhteluaine kirjo- ja valkopyykille. Pohja-aineena toimii suomalainen väkiviinaetikka, johon ei ole lisätty vettä. Tästä syystä annosteluksi riittää vain 2-3 korkillista pyykkietikkaa. Biohajoava pyykkietikka on luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen.

  Pyykkietikka No. 3 mänty & appelsiini hellii tekstiilejä ja samalla rentouttaa mieltä tuoksullaan. Pyykkietikka pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Pyykkietikan päätuoksuina on raikas mänty, johon sekoittuu makean sitruksinen appelsiinin eteerinen öljy. Appelsiinin eteerinen öljy kohottaa mielialaa ja helpottaa levottomuutta. Männyn eteerinen öljy antaa mielelle voimaa  ja avaa hengitysteitä. Lisäksi tuoksusekoitetta täydentää palmarosan eteerinen öljy, jonka tiedetään olevan antiseptinen ja puhdistava vaikutukseltaan.

   

  MIKSI PYYKKIETIKKA?
  Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut ja täten ehkäisee lian ja pölyn tarttumista. Perinteisistä huuhteluaineista poiketen pyykkietikka ei peitä epämiellyttäviä tuoksuja, vaan neutraloi ne. Tästä syystä pyykkietikka onkin loistava apu myös urheiluvaatteiden pesussa. Se poistaa tehokkaasti tunkkaisia hajuja, kuten hikeä, tupakan ja homeen hajua. Pyykkietikka ei tuki tekstiilien kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilin kuivuessa ja jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. SEES pyykkietikat kuormittavat vähemmän luontoa ja ovat tietoisen kuluttajan valinta. Pyykkietikan käyttö puhdistaa pesuainejäämät pyykkikoneesta ja pitää koneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

 • Koko: 500 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Virkistävä
  Männyn, appelsiinin ja palmarosan eteerisiä öljyjä

 • Käyttöohje: Ravista ennen jokaista käyttökertaa. Annostele huuhteluaineen sijasta 2–3 korkillista pyykkietikkaa suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon. Urheiluvaatteille ja pinttyneille hajuille sekoita 1 dl pyykkietikkaa 5 litraan vettä. Liota tekstiiliä 15-30 minuuttia ja puristele pois valuva vesi. Älä huuhtele, vaan pese tekstiili pesukoneessa normaalisti.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen.

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, klooria,  eläinkokeita, lisättyä vettä.

 • Ainesosat: Väkiviinaetikka (etikkahappo 9 – < 10 %), Pinus sylvestris, Citrus sinensis, Cympopogon martini.

 • Kierrätys: Muovipullo on valmistettu kierrätysmuovista. Tuotteen loputtua kierrätäthän pullon muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.