Pyykkietikka No 4 Vahvistava, eucalyptus & rosmariini

17,90 

Kotimainen, luomulaatuinen pyykkietikka – Vahvistava

Pyykkietikka No. 4 on korkealaatuinen, luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettu huuhteluaine kirjo- ja valkopyykille. Pohja-aineena toimii suomalainen väkiviinaetikka, johon ei ole lisätty vettä. Tästä syystä annosteluksi riittää jo 2-3 korkillista. Biohajoava pyykkietikka on ekologinen ja luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen. Pyykkietikkamme ei sisällä turhia keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Tuoksutettu aidoilla, laimentamattomilla eucalyptuksen ja rosmariinin eteerisillä öljyillä.

500 ml

 

Valmistettu Suomessa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Pyykkietikka no 4 Osastot: ,

Kuvaus

Vahvistava eucalyptus & rosmariini

SEES pyykkietikka No.4 Eucalyptus & Rosmariini hellii tekstiiliä ja rentouttaa mieltä tuoksullaan. Pyykkietikka pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Pyykkietikan päätuoksuina on mieltä vahvistava eucalyptuksen eteerinen öljy, johon sekoittuu metsäinen rosmariini. Tuoksusekoitetta täydentävät männyn ja piparmintun eteeristen öljyjen hennot vivahteet, jotka voimistavat ja virkistävät mieltä tehden arjen askareista miellyttäviä.

Pyykkietikan hyödyt

Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut ja ehkäisee lian ja pölyn tarttumista. Perinteisistä huuhteluaineista poiketen pyykkietikka ei peitä epämiellyttäviä tuoksuja, vaan neutraloi ne. Etikka ei myöskään tuki tekstiilin kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan tekstiilin kuivuessa, jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. Pyykkietikan käyttö pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Vähäkemikaaliset SEES pyykkietikat rasittavat luontoa huomattavasti vähemmän ja puhdistavat pesuainejäämät pyykkikoneesta pitäen koneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

Miksi käyttää pyykkietikkaa?

 

• Neutraloi epämiellyttävät hajut, eikä peitä niitä alleen, kuten perinteinen huuhteluaine tekee.

• Luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen.

• Ympäristöystävällinen. Vähemmän kuormaa luonnolle, biohajoava ja vegaaninen

• Pehmentää pyykin ja poistaa sähköisyyden.

• Pyykkietikalla saa pois pahat hajut, kuten tupakan haju, home, tunkkaisuus, hiki, rasva.

• Ei tuki tekstiilin kuituja, vaan sulkee ne: pyyhkeet pysyvät imukykyiseinä ja vaatteiden värit säilyvät. Pidentää vaatteen käyttöikää.

• Puhdistaa pesukoneen pyykinpesun yhteydessä ja raikastaa pyykkikoneen pesuainejäämistä.

Pyykkietikan käyttöohje

Normaali pyykinpesu: Ravista ennen jokaista käyttökertaa. Annostele huuhteluaineen sijasta 2–3 korkillista suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon.

Urheiluvaatteet ja pinttyneet hajut: Sekoita 1 dl pyykkietikkaa 5 litraan vettä. Liota tekstiiliä 15-30 minuuttia ja puristele pois valuva vesi. Älä huuhtele, vaan pese tekstiili pesukoneessa normaalisti.

Tuotetiedot: Pyykkietikka No 4 Vahvistava, eucalyptus & rosmariini

SISÄLTÄÄ: Luomulaatuinen väkiviinaetikka (etikkahappo  9 – < 10%), rosmariinin, eucalyptuksen, männyn ja piparmintun eteerisiä öljyjä. 0% lisättyä vettä.

INNEHÅLLER: Vinäger (ättiksyra 9 – < 10), eteriska oljor av rosmarin, eukalyptus, tall och pepparmynta. Tillsatt 0% vatten.

INCI: Distilled white vinegar (acetic acid 9 -< 10%), Rosmarinus pyramidalis, Eucalyptus radiata, Pinus sp., Mentha piperita. 

 

SEES Companyn kaikki tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Tuotteemme ei sisällä turhia kemikaaleja. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.

Lisätiedot

Mitat 4 cm