Pyykkietikka eucalyptus ja rosmariini. SEES laundry vinegar No4 eucalyptus and rosamary. Vegan, biodegradable.
SEES ランドリービネガー SEESpyykkietikka annostelu 2 korkillista jokaiseen pyykkikoneelliseen laundry vinegar Finland
ランドリービネガー SEES
Pyykkietikka eucalyptus & rosmariini biohajoava Sees company
SEES ランドリービネガー SEESpyykkietikka annostelu 2 korkillista jokaiseen pyykkikoneelliseen laundry vinegar Finland
ランドリービネガー SEES
Pyykkietikka eucalyptus & rosmariini biohajoava Sees company

Pyykkietikka No. 4 Vahvistava, eucalyptus & rosmariini

17,90 

Varastossa

 • SEES pyykkietikka on korkealaatuinen, luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettu huuhteluaine kirjo- ja valkopyykille. Pohja-aineena toimii suomalainen väkiviinaetikka, johon ei ole lisätty vettä. Tästä syystä annosteluksi riittää jo 2-3 korkillista pyykkietikkaa. Biohajoava pyykkietikka onkin luonnollinen vaihtoehto korvaamaan keinotekoisen ja kemikaaleja sisältävän huuhteluaineen.

  Pyykkietikka No. 4 eucalyptus & rosmariini hellii tekstiilejä ja samalla rentouttaa mieltä tuoksullaan. Pyykkietikka pidentää vaatteen käyttöikää, poistaa sähköisyyttä ja pitää värit kirkkaina. Pyykkietikan päätuoksuina on mieltä vahvistava eucalyptuksen eteerinen öljy, johon sekoittuu tuoksultaan voimakas rosmariini. Eucalyptus eteerisenä öljynä kirkastaa ja puhdistaa mieltä, kun taas rosmariinin tuoksu virkistää muistia ja poistaa väsymystä sekä stressiä. Tuoksusekoitetta täydentää männyn ja piparmintun eteeristen öljyjen hennot vivahteet, jotka voimistavat ja virkistävät mieltä tehden arjen askareista miellyttävämpiä.

   

  MIKSI PYYKKIETIKKA?
  Pyykkietikka sulkee tekstiilin kuidut ja täten ehkäisee lian ja pölyn tarttumista. Perinteisistä huuhteluaineista poiketen pyykkietikka ei peitä epämiellyttäviä tuoksuja, vaan neutraloi ne. Tästä syystä pyykkietikka onkin loistava apu myös urheiluvaatteiden pesussa. Se poistaa tehokkaasti tunkkaisia hajuja, kuten hikeä, tupakan ja homeen hajua. Pyykkietikka ei tuki tekstiilien kuituja, jolloin esimerkiksi pyyhkeiden imukyky säilyy. Etikan tuoksu haihtuu tekstiilin kuivuessa ja jäljelle jää vain puhdas ja mieto eteeristen öljyjen tuoksu. SEES pyykkietikat kuormittavat vähemmän luontoa ja ovat tietoisen kuluttajan valinta. Pyykkietikan käyttö puhdistaa pesuainejäämät pyykkikoneesta ja pitää koneen puhtaana ja raikkaan tuoksuisena.

 • Koko: 500 ml

 • Valmistumaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Vahvistava
  Rosmariinin, eucalyptuksen, männyn ja piparmintun eteerisiä öljyjä

 • Käyttöohje: Ravista ennen jokaista käyttökertaa. Annostele huuhteluaineen sijasta 2–3 korkillista pyykkietikkaa suoraan pesukoneen huuhteluainelokeroon. Urheiluvaatteille ja pinttyneille hajuille sekoita 1 dl pyykkietikkaa 5 litraan vettä. Liota tekstiiliä 15-30 minuuttia ja puristele pois valuva vesi. Älä huuhtele, vaan pese tekstiili pesukoneessa normaalisti.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen.

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, klooria, eläinkokeita, lisättyä vettä

 • Ainesosat: Väkiviinaetikka (etikkahappo 9 – < 10 %), Rosmarinus pyramidalis, Eucalyptus radiata, Pinus sp., Mentha piperita.

 • Kierrätys: Muovipullo on valmistettu kierrätysmuovista. Tuotteen loputtua kierrätäthän pullon muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.