IKIMETSÄ Kylpysuola, mänty & sitrus

26,90 

Aromaterapeuttinen kylpysuola

Kylpysuolan eteeriset öljyt rentouttavat mielen ja mineraalisuola hellii kuivaa ihoa. Luonnollisista raaka-aineista valmistettu kylpysuola sisältää vain sen, mitä todella tarvitset. Mineraalisuola elvyttää verenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä ja kosteuttaa kuivaa ihoa tehden siitä pehmeämmän ja elinvoimaisemman. Mineraalisuolan kerrotaan auttavan myös turvotukseen.
Tuotteen tuoksumaailma vie sinut raikkaaseen havumetsään. Voit erottaa tuoksusta männynneulaset sekä raikkaan bergamotin ja sitruunan. Kylpysuola on tuoksutettu aidoilla eteerisillä öljyillä, joiden avulla voit nauttia aromaterapeuttisesta kylvystä kotona.
Tuote sopii käytettäväksi myös jalka- tai käsikylpyyn.
Valmistettu Suomessa.
Ei sisällä keinotekoisia ainesosia eikä tuoksuaineita.
Käyttö: Sekoita kylpysuola lämpimään veteen. Ammeeseen sopiva määrä on 3-4 rkl. Jalka- ja käsikylpyyn riittää noin 2-3 rkl. Kylpyaika 10-20 min. Lasten kylpyveteen riittää 1/3 aikuisten suolan määrästä.
Pakkauskoko: 160g
Tuotetunnus (SKU): SEES Metsä/Skogen bath salt Osasto:

Kuvaus

IKIMETSÄ Kylpysuola

Kylpysuola, mänty & sitrus on osa IKIMETSÄ-tuotesarjaa. SEES Companyn ja Metsä/Skogenin yhteinen Ikimetsä-tuotesarja on saanut inspiraationsa suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja voimaannuttavasta vaikutuksesta. Tuotteet edistävät kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia luontoyhteyden kautta. Tutustu IKIMETSÄ-sarjan muihin tuotteisiin täältä.

 

INCI: Magnesium sulphate, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Citrus limon (Lemon) peel oil, Pinus silvestris (Pine) twig leaf oil
*limonene, *linalool ,*citral (*essential oil component).