IKIMETSÄ Kasvonaamio metsämikrobeilla

34,90 

3-in-1: Hunajanaamio + metsäkylpy + kuorinta kasvoille

1. Hunaja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja valkosavi imee itseensä ihon epäpuhtaudet. Tuotteessa on käytetty biodynaamista Hikiän hunajaa, jonka viljely perustuu luonnonvarojen kestävään käyttöön.
2. Helsingin ja Tampereen yliopistojen tutkimuksen tuloksena syntynyt Reconnecting Nature™ -mikrobiuute auttaa tutkitusti tukemaan elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Kasvonaamiossa on huima määrä metsämikrobeita ja tuotteen käyttö tukee ihmisen luontoyhteyden vahvistamista.
3. Kasvonaamio sopii myös kuorintaan. Tuotteen kotimaiset kuivatut yrtit kuorivat kuollutta ihosolukkoa, kun hierot hoidon loppuvaiheessa hellästi kasvoja sormenpäillä.
Valmistettu Suomessa.
Ei keinotekoisia ainesosia eikä tuoksuaineita. Tuotteen tuoksu tulee raakahunajasta ja vaihtelee hunajaerän ja sadon mukaan.
Käyttö: Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 5-10 min. Kostuta sormenpäät ja hiero kevyesti ihoa. Huuhtele lämpimällä vedellä. Voit huoletta kuoria tuotteella myös huulet, samalla maistat makean ja korkealaatuisen hunajan.
Pakkauskoko: 60ml

 

Tuotetunnus (SKU): SEES Metsä/Skogen facial mask 60ml Osasto:

Kuvaus

Kasvonaamio metsämikrobeilla

Kasvonaamio metsämikrobeilla on osa IKIMETSÄ-tuotesarjaa. SEES Companyn ja Metsä/Skogenin yhteinen Ikimetsä-tuotesarja on saanut inspiraationsa suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja voimaannuttavasta vaikutuksesta. Tuotteet edistävät kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia luontoyhteyden kautta. Tutustu IKIMETSÄ-sarjan muihin tuotteisiin täältä.

 

 

INCI: Mel, Glycerin, Kaolin, Mentha piperita leaf, Humus extract