Isänpäivälahja: tekstiilisuihke & ihoöljy

47,80 

Isänpäivää vietetään 8.11.2020. Anna ihana isänpäivälahja isälle ja isoisälle: partaöljy ja tekstiilisuihke samassa paketissa.

 

Parta- eli ihoöljymme tuoksuu bergamotilta ja sitruunalta ja kosteuttaa ihoa syvältä. Öljy sopii parran ajon jälkeen kasvoille ja koko vartalolle. Tekstiilisuihke on puolestaan nopea raikastaja isän tunkkaisille tekstiileille: suihkuta suoraan lenkkareihin, treenikamoihin, kotieläinautoon tai puvun takin kainaloon. Anna kuivua ja etikkapohjainen luonnollinen tekstiilisuihke raikastaa tekstiilin kuidut ilman turhia kemikaaleja. Kotimaista, biohajoavaa ja vegaanista.

ISÄNPÄIVÄ PAKETTI SISÄLTÄÄ:

SEES ihoöljy No. 1 Bergamotti & sitruuna

SEES Tesktiilisuihke No. 2 Appelsiini & piparminttu

 

Paketti on edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettuna. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti 1-2 kahdessa päivässä. Jos haluat tuotteet varmasti ennen isänpäivää, tilaa ne tiistaina 3.11.2020 mennessä (isänpäivää juhlitaan sunnuntaina 8.11.20).

 

Lue alta lisää isänpäiväpaketista.

Tuotetunnus (SKU): Isänpäivä2020 Osastot: ,

Kuvaus

Vuoden 2020 isänpäivälahja: partaöljy ja tekstiilisuihke samassa paketissa.

Anna isälle ja isoisälle lahjaksi ihoa hellivä kotimainen ja korkealaatuinen ihööljy (eli partaöljy) kasvoille ja koko vartalolle, sekä tunkkaisille lenkkareille, puvuntakille ja autonpenkille tarkoitettu tekstiilisuihke. Paketoimme rakkaille miehille sopivan lahjan, joka ei jää kaappeihin lojumaan, ei kuormita luontoa eikä sisällä turhia kemikaaleja.

 

SEES ihoöljy No. 1 Bergamotti & sitruuna on aidoilla eteerisillä öljyillä tuoksutettu luonnonkosmetiikkastandardit täyttävä ihoöljy, joka on täynnä juonteita ehkäiseviä antioksidantteja ja vitamiineja. Ihoöljy imeytyy hetkessä ja kosteuttaa ihoa syvältä. Öljy sopii parranajon jälkeen kasvoille, mutta myös koko vartalolle hierontaan ja aromaterapiaan. Anna isälle lahjaksi rentouttava hartiahieronta öljyn lisäksi.

 

SEES Tesktiilisuihke No. 2 Appelsiini & piparminttu on suoraan tekstiilille suihkutettava luonnollinen tunkkaisten hajujen neutraloija. Väkiviinaetikkapohjainen ja vain eteerisillä öljyillä tuoksutettu tekstiilisuihke sopii urheiluvarusteiden, kenkien, auton, veneen, lemmikkitalouden tekstiilien ja muiden vaikeasti pestävien tunkkaisten tekstiilien raikastamiseen. Suihkuta ja anna kuivua. Isänpäivälahjapakettiin kuuluvan tekstiilisuihkeen voi vaikka vinkata pidettävän isän treenikassissa.

 

Isänpäivälahja sisältää tekstiilisuihkeen ja ihoöljyn. Paketti on edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettuna. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti 1-2 kahdessa päivässä. Jos haluat tuotteet varmasti ennen isänpäivää, tilaa ne tiistaina 3.11.2020 mennessä (isänpäivää juhlitaan sunnuntaina 8.11.20).