IKIMETSÄ Huonetuoksu

34,90 

Biohajoava huonetuoksu eteerisillä öljyillä

Vihdoinkin huonetuoksu, jonka pohja-aine on biohajoavaa ja jonka tuoksuissa vaeltelevat aidot eteeriset öljyt. Ikimetsä huonetuoksu on metsäinen ja sen voima tulee havupuiden huminasta, vehreän maan monimuotoisista ja rauhoittavista elementeistä. Unisex-tuoksu sopii isoihin ja pieniin tiloihin. Tuoksun voimakkuutta on helppoa säätää tikkujen määrällä.
Suomen metsistä inspiroituneena, tuoksumaailmassa on korostettu männyn, katajan ja kuusenhavun tuoksua. Lisäksi tuoksussa yhdistyy lämmin ja makea vetiver, sekä ylellinen seetri. Yhdessä nämä tekevät huonetuoksusta voimakkaan, aromikkaan ja ryhdikkään. Tuoksu on voimakas, jotta se saadaan nousemaan pullon kapeaa kaulaa pitkin ylös hiljalleen, mikä lisää tuotteen käyttöikää.
Pakkauskoko: 100ml

Valmistettu Suomessa.

Tuotetunnus (SKU): SEES Metsä/Skogen diffuuseri 100ml Osasto:

Kuvaus

IKIMETSÄ huonetuoksu

 

Käyttö: Avaa korkki ja aseta tuoksutikut pulloon. Jos tuote tuoksuu liian voimakkaasti, voit asettaa pullon suun päälle palan tuorekelmua ja asettaa tikun tuorekelmun läpi. Tämä miedontaa tuoksua ja tuoksu säilyy pidempään. Tuoksun haihtuessa voit kääntää tuoksutikun toisinpäin.
Tuoksu kestää tikkujen määrästä riippuen 3-6 kk avaamisesta.

Huonetuoksu on osa IKIMETSÄ-tuotesarjaa. SEES Companyn ja Metsä/Skogenin yhteinen Ikimetsä-tuotesarja on saanut inspiraationsa suomalaisen metsän puhtaista raaka-aineista ja voimaannuttavasta vaikutuksesta. Tuotteet edistävät kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia luontoyhteyden kautta. Tutustu IKIMETSÄ-sarjan muihin tuotteisiin täältä.

 

INCI: Sisältää/Contains/Innehåller: Pinus sylvestris, Juniperus communis, Cedrus Atlantica, Pogostemon Cablin, Abies Alba needle, Vetiveria Zizanoides, Carophyllene, Sandalori, Cis-3-Hexenol, 3-methoxy-3-methyl-1-butanol.

 

VAROITUS: Terveydelle haitallista nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta ja kuumilta pinnoilta. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

WARNING: Harmful if swallowed and enters airways. May cause an allergic skin reaction. Flammable liquid and vapor. Severely irritating to eyes. Protect from heat, sparks, open flames and hot surfaces. Wash hands thoroughly after use. Keep out of the reach of children.
IF IN EYES: Rinse cautiously with water for several minutes. Remove any contact lenses if it can be done easily. Continue rinsing.

VARNING: Farligt vid förtäring och kommer ner i luftvägarna. Kan orsaka en allergisk hudreaktion. Brandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation. Skydda mot värme, gnistor, öppen låga och heta ytor. Tvätta händerna noggrant efter användning. Förvaras oåtkomligt för barn. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta bort eventuella kontaktlinser om det kan göras enkelt. Fortsätt skölja.