Ihoöljy No 1. Seesteinen, Bergamotti & Sitruuna

27,90 

Korkealaatuinen ja kemikaaliton ihoöljy koko vartalolle. Soveltuu erityisesti kuivalle iholle, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, hierontaan ja aromaaterapiaan. Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Erittäin hyvin imeytyvä. Ihoöljyn tuoksu on unisex ja sopii niin naisille kuin miehillekin.

Ihoöljy on tuoksutettu 100 % aidoilla bergamotin ja sitruunan eteerisillä öljyillä. Bergamotti ja sitruuna virkistävät ja piristävät mieltä. Ihoöljyn pohjana on luonnonkosmetiikkastandardit täyttävä viinirypälesiemenöljy, jonka pienet partikkelit imeytyvät ihoon erittäin tehokkaasti, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Ihoöljy imeytyy nopeasti syviinkin ihokerroksiin auttaen ihoa joustamaan paremmin. Viinirypälesiemenöljyn tiedetään ehkäisevän ikääntymisen merkkejä.

Valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset lunnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.

 

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 100 ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ihoöljy bergamotti sitruuna Osasto:

Kuvaus

Ihoöljy No. 1 Bergamotti ja sitruuna

 

SEES No. 1 ihoöljy on korkealaatuinen vartaloöljy, jonka tuoksuaineina on käytetty vain luonnolisia eteerisiä öljyjä, bergamottia ja sitruunaa. Bergamotin eteerinen öljy rentouttaa ja lievittää stressiä, sekä rauhoittaa kuivaa ja kutiavaa ihoa. Sitruunan eteeristä öljyä puolestaan pidetään yleisapuna ihonhoidossa: öljy on täynnä vitamiineja ja antioksidanteja, jotka hillitsevät ikääntymisen merkkejä iholla.

Seesteisen ihoöljyn tuoksu on makean sitruksinen ja hienostunut. Öljy sopii tuoksunsakin puolesta niin naisille kuin miehillekin koko vartalon kosteutukseen ja hoitoon. Soveltuu myös epäpuhtauksista kärsivälle iholle, aknen, psorin ja atooppisen ihon hoitoon lievittämään oireita.

SEES ihoöljy No 1. Seesteinen on luonnollinen ja tehokas ihonhoitoöljy, jonka valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset lunnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita, tai säilöntäaineita.

Korkealaatuinen ja kemikaaliton ihoöljy koko vartalolle. Soveltuu erityisesti kuivalle iholle, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, hierontaan ja aromaterapiaan. Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Erittäin hyvin imeytyvä, ei jätä ihoa tahmaiseksi.

Sarjaan kuuluvat ihonhoitoöljyt:

Sees ihoöljy No 2. Neroli (tuoksumaailma kukkainen & sitruksinen, naisille)

Sees ihoöljy No. 3 Puhdas, tuoksuton (sopii myös lasten iholle ja vauvahierontaan)

 

Ihoöljy No 1. Seesteinen, Bergamotti & Sitruuna sisältää:

Viinirypälesiemenöljy, bergamotin ja sitruunan eteerisiä öljyjä.

INCI: Vitis vinifera (Grape) seed oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Citrus limon (Lemon) peel oil, Linalool*, Limonene*. *Naturally occuring in essential oil, *Eteerisen öljyn luonnollinen osa. *Finns naturligt i eteriska oljor.

 

Ihoöljyn valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset lunnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita, tai säilöntäaineita.

 

SEES Companyn ihoöljyt on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. SEES – sovussa arjen kanssa.

Lisätiedot

Mitat 4 cm