Ihoöljy No 3. Puhdas, tuoksuton

27,90 

Ihoöljy koko perheelle – myös perheen pienimmille

Korkealaatuinen ja kemikaaliton koko perheen ihoöljy sopii niin vartalolle, kasvoille, kuivalle iholle, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, vauvahierontaan, lasten iholle, vauvan päänahalle karstan poistoon sekä pohjaöljyksi aromaterapiaan. Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Erittäin hyvin imeytyvä ja turvallinen kaikille ihotyypeille. Erinomainen vaihtoehto silkin ohuelle vauvan iholle sekä epäpuhtaan ihon, aknen, psorin ja atooppisen ihon hoitoon.

 

Pakkauskoko: 100 ml

Valmistettu Suomessa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ihoöljy tuoksuton Osasto:

Kuvaus

Tehokas ihoöljy raskausarpien ehkäisyyn, kasvoille ja vauvan iholle

SEES Ihoöljy No 3 tuoksuton & hajusteeton on ominaisuuksiensa vuoksi erinomainen öljy raskaus vatsan iholle ja raskausarpien estoon. Tuoksuton ja puhdas viinirypäleensiemenöljy on täynnä ravintoaineita ja sen pienet partikkelit pääsevät syvälle ihon kerroksiin kosteuttaen ihoa tehokkaasti syvistäkin kerroksista. Öljy on turvallinen valinta myös vauvan iholle ja sitä voi raskauden jälkeen käyttää myös vauvahieronnassa, päänahan karstan poistamisessa ja vauvan kylpyvedessä pehmentäjänä. Tuoksuton ja puhdas öljy soveltuu myös epäpuhtauksista kärsivälle iholle, aknen, psoriasiksen ja atooppisen ihon hoitoon lievittämään oireita. Öljyä on turvallista käyttää myös niin vauvojen kuin aikuistenkin vartalolla – kasvoja myöten.

Käyttö: Voit levittää öljyä koko vartalon alueelle kasvoja myöten.

Tuoksuton & hajusteeton ihoöljy on luonnollinen ja tehokas hoitoöljy, jonka valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Valmistettu Suomessa.

Sarjaan kuuluvat myös ihonhoitoöljyt:

Sees ihoöljy No 1. Seesteinen, bergamotti & sitruuna (tuoksumaailma unisex)

Sees ihoöljy No. 2 Hoitava, neroli (tuoksumaailma naisellinen / kukkainen)

 

SISÄLTÄÄ: Viinirypälesiemenöljy.

INNEHÅLLER: Druvkärnolja.

INCI: Vitis vinifera (Grape) seed oil.

 

Kierrätä käytetty pullo lasinkeräykseen.

 

SEES Companyn ihoöljyt on valmistettu Suomessa, mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.

 

 

Lisätiedot

Mitat 4 cm