Ihoöljy No 3. Puhdas, tuoksuton

27,90 

Korkealaatuinen ja kemikaaliton ihoöljy koko vartalolle. Soveltuu koko perheen kuivalle iholle, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, vauvahierontaan, lasten iholle, vauvan päänahalle karstan poistoon, sekä pohjaöljyksi aromaterapiaan. Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Erittäin hyvin imeytyvä ja turvallinen kaikille ihotyypeille. Sopii myös silkiohuelle vauvan iholle. Erinomainen vaihtoehto myös epäpuhtaan ihon, aknen, psorin ja atooppisen ihon hoitoon.

Valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset lunnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita, tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 100 ml

Valmistettu Suomessa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ihoöljy tuoksuton Osasto:

Kuvaus

Tehokas ihoöljy raskausarpien ehkäisyyn, kasvoille ja vauvan iholle

Sees No. 3 ihoöljy on ominaisuuksiensa vuoksi erinomainen öljy raskausvatsan iholle ja raskausarpien estoon. Tuoksuton ja puhdas viinirypälesiemen öljy on täynnä ravintoaineita ja sen pienet partikkelit pääsevät syvälle ihon kerroksiin kosteuttaen ihoa tehokkaasti syvistäkin kerroksista. Öljy on turvallinen valinta myös vauvan iholle ja sitä voi raskauden jälkeen käyttää myös vauvahieronnassa, päänahan karstan poistamiessa ja vauvan kylpyvedessä pehmentäjänä. Sees No 3. tuoksuton ja puhdas ihoöljy soveltuu myös epäpuhtauksista kärsivälle iholle, aknen, psorin ja atooppisen ihon hoitoon lievittämään oireita. Öljyä on turvallista käyttää myös niin vauvojen kuin aikuistekin vartalolla – kasvoja myöten.

Sees ihoöljy No 3. tuoksuton & puhdas on luonnollinen ja tehokas ihonhoitoöljy, jonka valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset lunnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita. Valmistettu Suomessa.

Sarjaan kuuluvat myös ihonhoitoöljyt:

Sees ihoöljy No 1. Seesteinen, bergamotti & sitruuna (tuoksumaailma unisex)

Sees ihoöljy No. 2 Hoitava, neroli (tuoksumaailma naisellinen / kukkainen)

 

SISÄLTÄÄ: Viinirypäleen siemenöljy.

INNEHÅLLER: Druvkärnolja.

INCI: Vitis vinifera (Grape) seed oil.

 

SEES Companyn ihoöljyt on valmistettu Suomessa, mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. SEES – sovussa arjen kanssa.

 

 

Lisätiedot

Mitat 4 cm