Ihoöljy No 2. Hoitava, neroli

27,90 

Erittäin korkealaatuinen ja kemikaaliton ihoöljy koko vartalolle. Soveltuu erityisesti kuivalle iholle, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, hierontaan ja aromaterapiaan. Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Erittäin hyvin imeytyvä eikä jätä ihoa tahmaiseksi.

Ihoöljy on tuoksutettu luonnollisella nerolin aidolla eteerisellä öljyllä. Neroli on arvokas eteerinen öljy, jonka tuoksu rauhoittaa mieltä. Ihoöljyn pohjana on luonnonkosmetiikkastandardit täyttävä viinirypälesiemenöljy, jonka pienet partikkelit imeytyvät ihoon erittäin tehokkaasti, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Ihoöljy imeytyy nopeasti syviinkin ihokerroksiin auttaen ihoa joustamaan paremmin. Viinirypälesiemenöljyn tiedetään ehkäisevän ikääntymisen merkkejä.

 

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 100 ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ihoöljy neroli Osasto:

Kuvaus

Neroli ihoöljy – arvokas, lämmin ja hienostunut

SEES Ihoöljy No 2 Neroli on tuoksutettu nerolin eteerisellä öljyllä. Sen tuoksu on lämpimän kukkainen, jossa on häivähdys sitruunaa. Nerolia käytetään usein tuoksuaineena parfyymeissa, sillä sen hienostunut ja arvokas tuoksu on monen mieleen. Nerolin eteeristä öljyä on käytetty jo muinaisessa Egyptissä ja sen kerrotaan auttavan rauhoittumisessa ja rentoutumisessa. Neroli tunnetaan myös appelsiinikukkana ja ihon hoidossa nerolia käytetään estämään ihon ikääntymistä ja palauttavan kimmoisuutta.

Hoitavan neroli ihoöljyn tuoksu on naisellinen. Pohjaöljynä käytetty viinirypälesiemenöljy on erinomainen valinta raskausarpien estoon ja venyvälle raskausvatsan iholle. Öljy on erittäin nopeasti imeytyvää ja sen pienet partikkelit pääsevät syvälle ihon kerroksiin kosteuttaen tehokkaasti. Ihoöljy soveltuu myös psoriasiksen ja atooppisen ihon hoitoon sekä lievittämään oireita.

Sarjaan kuuluvat myös ihonhoitoöljyt:

Sees ihoöljy No 1. Seesteinen, bergamotti & sitruuna (tuoksumaailma unisex)

Sees ihoöljy No. 3 Puhdas, tuoksuton (sopii myös lasten iholle ja vauvahierontaan)

 

Käyttö: Levitä öljyä koko vartalon alueelle ja kuiviin kohtiin.

 

SISÄLTÄÄ: Viinirypälesiemenöljy, 100 % nerolin eteerinen öljy.

 

INCI: Vitis vinifera (Grape) seed oil, Citrus aurantium amara (Neroli) flower oil, Linalool*, Geraniol*. *Naturally occuring in essential oil. *Eteerisen öljyn luonnollinen osa. *Finns naturligt i eteriska oljor.

 

Tuotteen loputtua kierrätä pullo lasinkeräykseen.

 

SEES Companyn ihoöljyt on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

 

SEES – sovussa arjen kanssa.

Lisätiedot

Mitat 4 cm