Ihoöljy No 1. Seesteinen, bergamotti & sitruuna

27,90 

Korkealaatuinen ja kemikaaliton ihoöljy koko vartalolle. Soveltuu erityisesti kuivalle iholle, raskausarpien ennaltaehkäisyyn, hierontaan ja aromaterapiaan. Sisältää flavonoideja ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti. Erittäin hyvin imeytyvä eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Tuoksumaailma on unisex, joten se sopii niin naisille kuin miehillekin.

Ihoöljy on tuoksutettu 100 % aidoilla bergamotin ja sitruunan eteerisillä öljyillä. Bergamotti ja sitruuna virkistävät ja piristävät mieltä. Ihoöljyn pohjana on luonnonkosmetiikkastandardit täyttävä viinirypälesiemenöljy, jonka pienet partikkelit imeytyvät ihoon erittäin tehokkaasti, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Ihoöljy imeytyy nopeasti syviinkin ihokerroksiin auttaen ihoa joustamaan paremmin. Viinirypälesiemenöljyn tiedetään ehkäisevän ikääntymisen merkkejä.

 

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 100 ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ihoöljy bergamotti sitruuna Osasto:

Kuvaus

Korkealaatuinen vartaloöljy – No. 1 Bergamotti ja sitruuna

 

SEES Ihoöljy kuivalle iholle on tuoksutettu vain luonnollisilla eteerisillä öljyillä, bergamottilla ja sitruunalla. Bergamotin eteerinen öljy rentouttaa ja lievittää stressiä, sekä rauhoittaa kuivaa ja kutiavaa ihoa. Sitruunan eteeristä öljyä puolestaan pidetään yleisapuna ihonhoidossa: öljy on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka hillitsevät ikääntymisen merkkejä iholla.

Seesteisen ihoöljyn tuoksu on makean sitruksinen ja hienostunut. Öljy sopii tuoksunsa puolesta niin naisille kuin miehillekin koko vartalon kosteutukseen ja hoitoon. Kokeile apuna raskausarpien ennaltaehkäisyyn, hieronnassa ja aromaterapiassa. Soveltuu myös epäpuhtauksista kärsivälle iholle, aknen, psoriasiksen ja atooppisen ihon hoitoon lievittämään oireita. Öljyn sisältämät flavonoidit ja E-vitamiinit pehmentävät ja elvyttävät ihoa tehokkaasti.

SEES No. 1 ihoöljy kuivalle iholle on luonnollinen ja tehokas kosteuttaja, jonka valmistus ja raaka-aineet täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita, tai säilöntäaineita.

Sarjaan kuuluvat ihonhoitoöljyt:

Sees ihoöljy No 2. Neroli (tuoksumaailma kukkainen & sitruksinen, naisille)

Sees ihoöljy No. 3 Puhdas, tuoksuton (sopii myös lasten iholle ja vauvahierontaan)

 

Käyttö: Levitä öljyä koko vartalon alueelle ja kuiviin kohtiin.

Ihoöljy No 1. Seesteinen, Bergamotti & Sitruuna sisältää: Viinirypälesiemenöljy, bergamotin ja sitruunan eteerisiä öljyjä.

INCI: Vitis vinifera (Grape) seed oil, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) fruit oil, Citrus limon (Lemon) peel oil, Linalool*, Limonene*. *Naturally occuring in essential oil, *Eteerisen öljyn luonnollinen osa. *Finns naturligt i eteriska oljor.

Tuotteen loputtua kierrätä pullo lasinkeräykseen.

SEES Companyn ihoöljyt on valmistettu Suomessa, parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. SEES – sovussa arjen kanssa.

Lisätiedot

Mitat 4 cm