Eteerinen öljy No 1. Teepuuöljy

13,90 

Monikäyttöinen, luonnollinen ja antiseptinen teepuu eteerinen öljy on bakteereita, viruksia ja sieniä torjuva luonnon oma lääkeaine. Teepuuöljyllä on lukuisia eri käyttötapoja ja sen lämpimän raikas ja miellyttävä tuoksu on kodin luonnollinen raikastaja. Teepuun eteerinen öljy tuo SEES tuoksukivien eli diffuuserin kautta kotiin puhtaan ja raikkaan huoneilman.

Teepuuta eli Melaleuca alternifoliaa on käytetty Australiassa vuosisatojen ajan ihotautien hoidossa, sairauksien estämisessä ja parantamisessa. Sen tiedetään olevan tehokas apu jalka- ja kynsisienten, huuliherpeksen, aknen ja syylien hoidossa. Teepuuöljy on myös erinomainen hyönteiskarkoite ja hyttysenpistojen kutinan lievittäjä. Monikäyttöinen teepuuöljy tulisikin löytyä jokaisesta kodista. 100 % aito ja laimentamaton eteerinen öljy.

 

10 ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): eteerinen teepuu Osasto:

Kuvaus

Lämpimän raikas teepuuöljy

Eteerinen teepuuöljy on bakteereita, viruksia ja sieniä torjuva luonnon oma lääkeaine. Teepuuöljyllä on lukuisia eri käyttötapoja ja sen raikas ja miellyttävä tuoksu on kodin luonnollinen raikastaja. Teepuuta eli Melaleuca alternifoliaa on käytetty Australiassa vuosisatojen ajan ihotautien hoidossa, sairauksien estämisessä ja parantamisessa. Teepuuöljyn tiedetään olevan luonnollinen apu jalka- ja kynsisienten, huuliherpeksen, aknen ja syylien hoidossa. Teepuuöljy on myös erinomainen hyönteiskarkoite ja hyttysenpistojen kutinan lievittäjä. Monikäyttöinen teepuuöljy tulisikin löytyä jokaisesta kodista.

Käyttötapoja:

Akne ja finnit. Kostuta pumpulipuikkoon tippa teepuuöljyä ja paina se hellästi finniä vasten. Jos haluat pyyhkiä isomman ihoalueen teepuun eteeristä öljyä hyödyntäen lisää muutama tippa teepuuöjyä johonkin neutraaliin ihoöljyyn (kuten Sees ihoöljy No. 3 puhdas). 

Kynsisieni. Lisää teelusikalliseen neutraalia ihoöljyä noin 3 tippaa teepuun eteeristä öljyä ja levitä seosta kynnelle kahdesti päivässä.

Psoriasis. Lisää noin 10 tippaa teepuun eteeristä öljyä kahteen ruokalusikalliseen neutraalia ihoöljyä ja levitä muutamia kertoja päivässä hoidettavalle alueelle.

Kemikaaliton kodin siivous. Lisää suihkepulloon 1 dl vettä, 1 dl väkiviinaetikkaa ja noin 20 tippaa teepuun eteeristä öljyä. Suihkuta suoraan desinfioitavalle pinnalle ja pyyhi kevyesti puhtaalla rätillä. Ravista ennen jokaista käyttökertaa, sillä eteerinen öljy ei sekoitu veteen.

Diffuuseri. Eteerinen teepuuöljy virkistää mieltä ja selkeyttää ajatuksia. Sopii hyvin tilanteisiin, jotka vaativat keskittymistä. Kokeile työpöydälle, opiskeluun tai flunssaiseen oloon virkistämään ja vahvistamaan oloa sekä puhdistamaan huoneilmaa. Tiputa SEES Tuoksukivelle muutama tippa ja tuoksukivi haihduttaa hitaasti öljyt huoneilmaan.

Varoitus:

Myrkyllistä nieltynä. Muiden eteeristen öljyjen tavoin teepuuöljy on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

 

Sisältää: Melaleuca alternifolia (teepuu, eteerinen öljy)

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Lisätietoa eteerisistä öljyistä Wikipediasta.

 

Sees Companyn kaikki tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä.

Sees – sovussa arjen kanssa.

Lisätiedot

Mitat 0.875 cm