SEES Company teepuu eteerinen öljy. Tea tree essential oil. Natural, undiluted.
teepuu eteerinen öljy aito tea tree sees company
teepuu eteerinen öljy aito tea tree sees company

Eteerinen öljy No 1. teepuuöljy

13,90 

Varastossa

 • Monikäyttöinen, luonnollinen ja antiseptinen teepuu eteerinen öljy on bakteereita, viruksia ja sieniä torjuva luonnon oma lääkeaine. Tämä eteerinen öljy on 100 % aito ja laimentamaton. Sen lämpimän raikas ja miellyttävä tuoksu on kodin luonnollinen raikastaja. Muutama pisara SEES tuoksukivelle eli diffuuserille levittää teepuun tuoksua ympäriinsä ja saa aikaan puhtaan ja raikkaan huoneilman. Teepuuöljyn kerrotaan auttavan myös keskittymistä vaativissa tilanteissa, kuten opiskeltaessa tai töitä tehdessä.  Aseta tuoksua sisältävä diffuuseri työpöydälle ja nauti aromaterapiasta. Kokeile myös avuksi flunssaiseen oloon, sillä tuoksun pitäisi virkistää ja vahvistaa oloa. Teepuuta eli Melaleuca alternifoliaa on käytetty Australiassa vuosisatojen ajan ihotautien hoidossa, sairauksien estämisessä ja parantamisessa. Sen tiedetään olevan tehokas apu jalka- ja kynsisienten, huuliherpeksen, aknen ja syylien hoidossa. Teepuun eteerinen öljy toimii myös erinomaisena hyönteiskarkoitteena ja lievittää hyttysten pistojen kutinaa. Monikäyttöinen teepuuöljy tulisikin löytyä jokaisesta kodista.

 • 10 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Lämpimän raikas.
  Teepuun eteerinen öljy.

 • Käyttöohje: Lisää muutama tippa diffuuseriin ja anna tuoksun haihtua huoneilmaan hiljalleen. Kokeile teepuun eteeristä öljyä avuksi finneihin kostuttamalla pumpulipuikkoon tippa teepuuöljyä ja painamalla hellästi finniä vasten. Avuksi akneen, kynsisieneen ja psoriasikseen voit sekoittaa muutaman tipan teepuuöljyä neutraaliin ihoöljyyn ja levittää sitä pari kertaa päivässä ongelma-alueelle. Kokeile myös kemikaalittomaan kodinsiivoukseen tekemällä yleispuhdistusaine suihkepulloon mittasuhteilla: 1dl vettä, 1 dl väkiviinaetikkaa ja 20 tippaa teepuun eteeristä öljyä.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, alkoholia, eläinkokeita

 • Aineosat: Melaleuca alternifolia

 • Kierrätys: Kierrätä pullo lasinkeräykseen.

 • Varoitus: Myrkyllistä nieltynä. Muiden eteeristen öljyjen tavoin teepuuöljy on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.