Eteerinen öljy No 3. eucalyptus

12,90 

SEES Eteerinen eucalyptusöljy No. 3 on 100 % aito ja laimentamaton eteerinen öljy. Eucalyptuksen tuoksu on raikas ja viilentävä sekä se lievittää hengitystieoireita ja tukkoista oloa. Eucalyptuksen tuoksu kirkastaa ajatuksia ja rauhoittaa mieltä. Eteeristä öljyä voidaan käyttää huoneilman raikastamiseen, kylpy- ja löylyvedessä laukaisemaan lihasjännityksiä ja luonnollisena tuoksuaineena vartaloöljyssä, öljyyn sekoitettuna. Eucalyptuksen tuoksu rentouttaa mieltä ja se soveltuukin erinomaisesti hierontaan ja aromaterapiaan.

10 ml

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): eteerinen eucalyptus Osasto:

Kuvaus

Eukalyptus eteerinen öljy – Rentouttava, virkistävä ja antiseptinen

Eteerinen eucalyptusöljy on tuoksultaan raikas, viilentävä ja virkistävä. Monikäyttöinen eteerinen öljy auttaa lievittämään tukkoista oloa ja hengitystieoireita. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä diffuuseriin raikastamaan huoneilmaa, saunan löyly- tai kylpyveteen ja anna aromien vaeltaa ilmassa. Aromit rauhoittavat ja rentouttavat mieltä, joten eukalyptuksen tuoksu sopii tuoksuttamaan luonnollisesti vartaloöljyssä sekoitettuna ihoöljyyn ensin. Rentouttavan ominaisuutensa myötä, eucalyptuksen eteerinen öljy soveltuu erinomaisesti hierontaan ja aromaterapiaan.

Eukalyptusöljyn käyttötapoja:

DIY eukalyptus-suihkusaippua. Puhdas ja raikas suihkusaippua syntyy eucalyptuksen eteerisestä öljystä ja neutraalista suihkusaippuasta. Lisää 6-8 tippaa eucalyptuksen eteeristä öljyä kämmenelliseen suihkusaippuaa. Tuoksuaromit avaavat mielen ja rentouttavat koko kehon. 

DIY eukalyptus-jalkakylpy. Jalkoja viilentävä ja desinfioiva jalkakylpy on helppo tehdä itse. Lisää yhteen desilitraan Epsom-suolaa 3-5  tippaa eucalyptuksen eteeristä öljyä. Täytä jalkakylpyyn soveltuva vati lämpimällä vedellä ja kaada kylpysuola veteen. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. 

Löyly ja sauna. Eteerinen eucalyptusöljy sopii myös kiukaalle löylyveden mukana heitettäväksi. Lisää 1-2 tippaa öljyä kauhalliseen vettä ja heitä suoraan kiukaalle. Tuoksu rentouttaa mieltä ja laukaisee lihasjännitystä.

Diffuuseri, ilmankostutin ja tuoksulyhty. Eucalyptuksen eteerinen öljy desinfioi tehokkaasti huoneilmaa ja raikastaa kodin, kesämökin tai vaikkapa veneen tai auton. Lisää suihkepulloon desi puhdasta vettä ja 20 tippaa eteeristä öljyä. Suihkuta suoraan huoneilmaan ja liinavaatteille. 

Antiseptinen eucalyptus sopii hyvin myös aroma diffuusoriin tai ilmankostuttimeen. Lisää öljyä diffuseerin tai tuoksulyhdyn ohjeen mukaan tai noin 3-5 tippaa desiin vettä. 

DIY vartaloöljy. Voit lisätä neutraaliin ja tuoksuttomaan ihoöljyyn (esim. SEES No. 3 Puhdas) muutaman tipan eteeristä öljyä ja kostuttaa sillä koko vartalon ilman kemikaaleja. Lisää eucalyptusöljyä ihoöljyyn suhteella: kaksi tippaa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (15 ml) ihoöljyä.

Varoitus:

Myrkyllistä nieltynä. Muiden eteeristen öljyjen tavoin eucalyptus on vahva luonnontuote, jonka käyttö kannattaa aloittaa varovasti ja pienillä määrillä. Ei silmien alueelle, rikkinäiselle iholle tai limakalvoille. Ei lasten ulottuville. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Ainesosat:

Eucalyptus globulus (eukalyptus, eteerinen öljy).

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Lisätietoa eteerisistä öljyistä Wikipediasta.

 

Sees Companyn kaikki tuotteet on valmistettu parhaista mahdollisista raaka-aineista ja suomalaista työtä kunnioittaen. Kaikki tuotteemme ovat kemikaalittomia. Tuotannon kaikissa vaiheissa eettisyys, ekologisuus ja laatu ovat määrittäviä tekijöitä. Sees – sovussa arjen kanssa.

Lisätiedot

Mitat 0.875 cm