Diffuuseri eteerisille öljyille (kupari)

69,90 

Diffuuseri on kodin tunnelmanluoja, jonka käyttötarkoitus muuttuu siihen valittavien eteeristen öljyjen myötä. Muutama tippa sitruunan eteeristä öljyä piristää mieltä etätyöpäivän aikana, laventeli auttaa rentoutumaan. Eucalyptus puolestaan raikastaa huoneilmaa.

Diffuuseri on japanilaisen Kinton valmistama, eikä se kuulu SEES Companyn omaan tuotantoon.  Myymme diffuuseria, koska haluamme tarjota asiakkaillemme tämän kauniin esineen yhdessä eteeristen öljyjemme kanssa. SEES Companyn omat tuotteet valmistetaan Suomessa.

Lämmön kestävä lasikuppi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta ovat yksinkertaisen kaunis kokonaisuus. Lasikuppi täytetään puolilleen vettä ja siihen lisätään eteeristä öljyä 2-4 tippaa. Kynttilän lämmön vuoksi diffuuseri on koostaan huolimatta erittäin tehokas tuoksun- ja tunnelmantuoja isompaankin tilaan.

Värivaihtoehdot:  nostalginen kupari ja hiilenharmaa (liki musta).

Tuotteen koko: 78 x 70 x 110 mm

 

HUOM! Lue sivun alalaidasta ohjeet tuotteen turvalliseen käyttöön ja tutustu huolella diffuuserin mukana tulevaan käyttö- ja turvallisuusohjeeseen.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): Diffuuseri kupari Osasto:

Kuvaus

Diffuuseri eteerisille öljyille tuo tunnelman jokaisen kotiin. Värivaihtoehtoina kupari ja hiilenharmaa.

Japanilaisen Kinton valmistama diffuuseri nyt SEES Companyn valikoimissa.

Tuotteen tarkat tiedot:

Lämmön kestävä lasi:

Suurin lämpötilaero 150 C. Konepesun kestävä lasikuppi. Pese huolellisesti, älä käytä hankaavia puhdistusaineta tai teräsvillaa.

Varoitus:

Äkillinen lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen. Kun lasi on kuuma, älä kaada siihen kylmää vettä. Sammuta kynttilä ensin, anna lasin jäähtyä ja täytä lasiosa vasta sitten uudestaan. Kun lasi on kuuma, anna sen jäähtyä omalla paikallaan kiinni jalustassa: älä pese sitä kylmällä vedellä tai aseta sitä kostealle liinalle tai märällle pesualtaalle, koska suuri lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen.

Älä anna veden loppua kupista kun poltat sitä, ettei liekki polta tyhjää lasikuppia. Älä siirrä tuotetta, kun tuote on kuuma, ettei kuuma lasiosa ja kiehuva vesi riko tuotetta tai polta sinua. Kuumuneen nesteen heilahtelu lasikupin sisällä voi rikkoa lasin. Älä koskaan polta kynttilää yli 30 minuttia kerrallaan. Puolen tunnin aromaterapia riittää hyvin isoonkin tilaan.