Diffuuseri eteeriselle öljylle (hiilenharmaa)

69,90 

Diffuuseri on kodin tunnelmanluoja, jonka käyttötarkoitus muuttuu siihen valittavien eteeristen öljyjen myötä. Muutama tippa sitruunan eteeristä öljyä piristää mieltä etätyöpäivän aikana, laventeli auttaa rentoutumaan. Eucalyptus puolestaan raikastaa huoneilmaa.

 

Diffuuseri on japanilaisen Kinton valmistama, eikä se kuulu SEES Companyn omaan tuotantoon.  Myymme diffuuseria, koska haluamme tarjota asiakkaillemme tämän kauniin esineen yhdessä eteeristen öljyjemme kanssa. SEES Companyn omat tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

Lämmönkestävä lasikuppi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta ovat yksinkertaisen kaunis kokonaisuus. Lasikuppi täytetään puolilleen vettä ja siihen lisätään eteeristä öljyä 2-4 tippaa. Kynttilän lämmön vuoksi diffuuseri on koostaan huolimatta erittäin tehokas tuoksun- ja tunnelmantuoja isompaankin tilaan.

 

Värivaihtoehdot: hiilenharmaa (liki musta) ja nostalginen kupari.

Tuotteen koko: 78 x 70 x 110 mm

 

HUOM! Lue sivun alalaidasta ohjeet tuotteen turvalliseen käyttöön ja tutustu huolella diffuuserin mukana tulevaan käyttö- ja turvallisuusohjeeseen.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Diffuuseri hiilenharmaa Osasto:

Kuvaus

Hiilenharmaa diffuuseri eteerisille öljyille tuo tunnelman jokaiseen kotiin. Valitse värivaihtoehdoista sinun kotiisi paremmin sopiva diffuuseri: hiilenharmaa tai kupari.

Japanilaisen Kinton valmistama diffuuseri nyt SEES Companyn valikoimassa.

Tuotteen tarkat tiedot:

Lämmönkestävä lasi:

Suurin lämpötila 150 C. Konepesun kestävä lasikuppi. Pese huolellisesti, älä käytä hankaavia puhdistusaineita tai teräsvillaa.

Varoitus:

Äkillinen lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen. Kun lasi on kuuma, älä kaada siihen kylmää vettä. Sammuta kynttilä ensin, anna lasin jäähtyä ja täytä lasiosa vasta sitten uudestaan. Kun lasi on kuuma, anna sen jäähtyä omalla paikallaan kiinni jalustassa: älä pese sitä kylmällä vedellä tai aseta sitä kostealle liinalle tai märälle pesualtaalle, koska suuri lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen.

Älä anna veden loppua kupista kun poltat sitä, ettei liekki polta tyhjää lasikuppia. Älä siirrä tuotetta, kun tuote on kuuma, ettei kuuma lasiosa ja kiehuva vesi riko tuotetta tai polta sinua. Kuumuneen nesteen heilahtelu lasikupin sisällä voi rikkoa lasin. Älä koskaan polta kynttilää yli 30 minuuttia kerrallaan. Puolen tunnin aromaterapia riittää hyvin isoonkin tilaan.