sees company diffuser kinto finland
sees company diffuser kinto finland
diffuuseri kupari sees company
SEES company kinto diffuuseri eteerisille öljyjille musta hiilenharmaa lasikuppi metallijalka
sees company diffuser kinto finland
diffuuseri kupari sees company
SEES company kinto diffuuseri eteerisille öljyjille musta hiilenharmaa lasikuppi metallijalka

Diffuuseri eteeriselle öljylle (hiilenharmaa)

69,90 

Varasto loppu

Ei varastossa

  • Diffuuseri eteerisille öljyille tuo tunnelman jokaisen kotiin. Diffuuserin käyttötarkoitus muuttuu siihen valittavien eteeristen öljyjen myötä. Muutama tippa sitruunan eteeristä öljyä piristää mieltä etätyöpäivän aikana, laventeli auttaa rentoutumaan ja eucalyptus puolestaan raikastaa huoneilmaa. Lämmön kestävä lasikuppi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta ovat yksinkertaisen kaunis kokonaisuus. Diffuuseri on koostaan huolimatta erittäin tehokas tuoksun- ja tunnelman tuoja isompaankin tilaan – kynttilän lämpö levittää tehokkaasti tuoksua.

    Japanilaisen Kinton valmistama diffuuseri löytyy nyt SEES Companyn valikoimassa. Diffuuseri ei kuulu SEES Companyn omaan tuotantoon. Myymme diffuuseria, koska haluamme tarjota asiakkaillemme tämän kauniin esineen yhdessä eteeristen öljyjemme kanssa. SEES Companyn omat tuotteet valmistetaan aina Suomessa.

    HUOM! Lue sivun alalaidasta ohjeet tuotteen turvalliseen käyttöön ja tutustu huolella diffuuserin mukana tulevaan käyttö- ja turvallisuusohjeeseen.

  • Koko: 78 x 70 x 110 mm

  • Väri: Hiilenharmaa (liki musta). Lisäksi saatavilla värissä nostalginen kupari.

  • Käyttöohje: Täytä lasikuppipuolilleen vettä ja lisää haluaamasi eteeristä öljyä 2-4 tippaa. Huomioi, että lämmönkestävän lasikupin maksimilämpötila on 150 C. Pese huolellisesti, älä käytä hankaavia puhdistusaineita tai teräsvillaa. Lasikuppi kestää konepesua.

  • Aineosat: Ruostumaton teräs, lasi

  • Varoitus: Äkillinen lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen. Kun lasi on kuuma, älä kaada siihen kylmää vettä. Sammuta kynttilä ensin, anna lasin jäähtyä ja täytä lasiosa vasta sitten uudestaan. Kun lasi on kuuma, anna sen jäähtyä omalla paikallaan kiinni jalustassa: älä pese sitä kylmällä vedellä tai aseta sitä kostealle liinalle tai märälle pesualtaalle, koska suuri lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen. Älä anna veden loppua kupista kun poltat sitä, ettei liekki polta tyhjää lasikuppia. Älä siirrä tuotetta, kun tuote on kuuma, ettei kuuma lasiosa ja kiehuva vesi riko tuotetta tai polta sinua. Kuumuneen nesteen heilahtelu lasikupin sisällä voi rikkoa lasin. Älä koskaan polta kynttilää yli 30 minuuttia kerrallaan. Puolen tunnin aromaterapia riittää hyvin isoonkin tilaan.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.