Diffuuseri eteeriselle öljylle (hiilenharmaa)

69,90 

Diffuuseri on kodin tunnelmanluoja, jonka käyttötarkoitus muuttuu siihen valittavien eteeristen öljyjen myötä. Muutama tippa sitruunan eteeristä öljyä piristää mieltä etätyöpäivän aikana, laventeli auttaa rentoutumaan. Eucalyptus puolestaan raikastaa huoneilmaa.

 

Diffuuseri on japanilaisen Kinton valmistama, eikä se kuulu SEES Companyn omaan tuotantoon.  Myymme diffuuseria, koska haluamme tarjota asiakkaillemme tämän kauniin esineen yhdessä eteeristen öljyjemme kanssa. SEES Companyn omat tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

Lämmön kestävä lasikuppi ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalusta ovat yksinkertaisen kaunis kokonaisuus. Lasikuppi täytetään puolilleen vettä ja siihen lisätään eteeristä öljyä 2-4 tippaa. Kynttilän lämmön vuoksi diffuuseri on koostaan huolimatta erittäin tehokas tuoksun- ja tunnelmantuoja isompaankin tilaan.

Värivaihtoehdot: hiilenharmaa (liki musta) ja nostalginen kupari.

Tuotteen koko: 78 x 70 x 110 mm

 

Tuotetunnus (SKU): Diffuuseri hiilenharmaa Osasto:

Kuvaus

Diffuuseri eteerisille öljyille tuo tunnelman jokaisen kotiin. Värivaihtoehtoina hiilenharmaa ja kupari.

Japanilaisen Kinton valmistama diffuuseri nyt SEES Companyn valikoimissa.

Tuotteen tarkat tiedot:

Lämmön kestävä lasi:

Suurin lämpötilaero 150 C. Konepesun kestävä lasikuppi. Pese huolellisesti, älä käytä hankaavia puhdistusaineta tai teräsvillaa.

Varoitus:

Äkillinen lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen. Kun lasi on kuuma, älä kaada siihen kylmää vettä. Sammuta kynttilä ensin, anna lasin jäähtyä ja täytä lasiosa vasta sitten uudestaan. Kun lasi on kuuma, anna sen jäähtyä omalla paikallaan kiinni jalustassa: älä pese sitä kylmällä vedellä tai aseta sitä kostealle liinalle tai märällle pesualtaalle, koska suuri lämpötilan muutos voi rikkoa tuotteen.

Älä anna veden loppua kupista kun poltat sitä, ettei liekki polta tyhjää lasikuppia. Varo tuotteen siirtelemistä, kun tuote on kuuma, ettei kuuma lasiosa ja kiehuva vesi riko tuotetta tai polta sinua.