SEES suihkugeeli. Kotimainen ja biohajoava suihkusaippua. Eteeriset öljyt seetri ja appelsiini. Ecological, biodegradable and vegan shower gel. Essential oils of cedar and orange. Liquid soap.
sees company suihkugeeli, shower gel finland
sees shower gel biohajoava biodegradable shower ge
sees company suihkugeeli, shower gel finland
sees shower gel biohajoava biodegradable shower ge

Suihkusaippua No. 1 seetri & appelsiini (300ml)

15,90 

Varasto loppu

Ei varastossa

 • Koko vartalolle tarkoitettu biohajoava suihkusaippua on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita käyttäen vain aitoja eteerisiä öljyjä. Tämä Suomessa valmistettu, kotimainen suihkusaippuamme ei sisällä turhia kemikaaleja ja on näin ollen ympäristöystävällisempi valinta. Saippualla peset niin vartalon kuin hiuksetkin, joten se on erinomainen valinta kodin lisäksi matkoille ja mökille. Tarkoin valitut raaka-aineet tekevät saippuasta hellän iholle. Mukana on ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, jonka ansiosta suihkusaippua ei kuivata ihoa. Miellyttävän tuoksun takana ovat aidot eteeriset öljyt, mitkä tekevät saippuasta arvokasta ja laadultaan erinomaista.

  Tuoksumaailma on hienostunut yhdistelmä raikasta havumetsää ja sitrusta. Päätuoksuina avautuvat raikas seetri, joka sekoittuu makeaan appelsiiniin. Laventeli antaa saippuaan hienostuneen jälkituoksun yhdessä voimakkaan rosmariinin kanssa. Tuotteen tuoksu saattaa olla sinulle jo tuttu, sillä tuoksuyhdistelmä on sama kuin rakastetun käsisaippuamme, mutta miedompi. Tuoksuyhdistelmä on pitkän kehitystyön tulos ja sen tuoksumaailma kuvastaa puhdasta havumetsää, jossa on ripaus ylellisiä ja hyvää tekeviä kasveja ja kukkia. Halusimme tuoksuyhdistelmän tuovan piristystä ja raikkautta käyttäjälle. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämä saippua saa käyttäjän mielen virkistymään ja tuo toivottavasti ilon pirskahduksia keskelle tavallisia arjen rutiineita.

 • 300 ml

 • Valmistusmaa: Suomi

 • Tuoksumaailma: Puhdas havumetsä ripauksella kasveja ja kukkia.
  Seetrin, appelsiinin, laventelin ja rosmariinin eteeriset öljyt.

 • Käyttöohje: Annostele sopiva määrä saippuaa, pese vartalo ja halutessasi hiukset sekä huuhtele lopuksi kunnolla.

 • KYLLÄ: Kotimainen, vegaaninen, biohajoava, luonnollinen, ekologinen, cruelty-free, kasviperäinen

 • EI: Keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita tai säilöntäaineita, optisia kirkasteita, alkoholia, eläinkokeita

 • Aineosat: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Capryl / Capryl Glucoside, Sea salt, Benzoic Acid, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, Cedrus Wood Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citric Acid.

 • Kierrätys:  Pullon valmistukseen on käytetty kierrätysmuovia. Kierrätä pullo muovijätteenä.

Tilaa uutiskirje – saat tietoa ja tarjouksia tuotteistamme!

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.